search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα νέα iPhone 13 που παρουσίασε η Apple (Video)

14.09.2021 20:20
iphone13-new

Το iPhone σε όλον τον κόσμο έχει φανατικούς φίλους που περίμεναν πώς και πώς να βγουν οι νέες εκδόσεις του για να τις αγοράσουν. Η παρουσίαση μεταδόθηκε ζωντανά από το Κουπερτίνο της Καλιφόρνια. Ο τίτλος της φετινής εκδήλωσης έφερε τον τίτλο «California Streaming», σαν μια παραλλαγή του πασίγνωστου τραγουδιού «California Dreamin’» του συγκροτήματος The Mamas and the Papas.

Η Apple ανακοίνωσε τα high-end iPhone 13: το iPhone 13 Pro και το 13 Pro Max, τα οποία διαθέτουν ταχύτερο τσιπ A15 Bionic, τρεις ολοκαίνουριες κάμερες και βελτιωμένη οθόνη με έως και 120Hz ProMotion οθόνη υψηλής ταχύτητας ανανέωσης που μπορεί να φτάσει τα 1.000 nits.

To iPhone 13 mini έρχεται σε 5 χρώματα (άσπρο, μαύρο, κόκκινο, μπλε και ροζ), με οθόνη τεχνολογίας OLED και Dolby Vision, ενώ κάτω από το… καπάκι βρίσκεται o ταχύτερος εξαπύρηνος επεξεργαστής A15 Bionic chip, με δυνατότητα να εκτελεί 15,8 τρισεκατομμύρια λειτουργίες ανά δευτερόλεπτο.

Το iPhone 13 είναι εφοδιασμένο με δύο κάμερες ανάλυσης 12 Megapixel, ενώ έχει ενσωματωθεί το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας από την περσινή ναυαρχίδα, το iPhone 12 Pro Max. Στη λειτουργία βίντεο, προστέθηκε η λειτουργία Cinematic, ώστε το επίπεδο λήψης να φτάσει σε επίπεδα επαγγελματικής βιντεοσκόπησης.

Το Mini ξεκινά από 699 δολ. με χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων στο σκληρό δίσκο της συσκευής από 128 έως 512 Gigabyte. Η τιμή του iPhone 13 Pro ξεκινά από τα 999 δολάρια και του Pro Max από τα 1.099 δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Σφαγή: Η θάλασσα βάφτηκε κόκκινη από το αίμα – Δολοφόνησαν 1.500 δελφίνια σε ένα έθιμο (Photos/Video)

Κοκαΐνη: Ξεσπάει η μητέρα της παίκτριας ριάλιτι – «Την κόρη μου την έμπλεξαν» (Video)

Χρυσοί Σκούφοι: Ποιο είναι το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας – Οι μεγάλοι νικητές που πήραν «σκούφο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:19