search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:06
MENU CLOSE

Κρήτη: Αγιασμός με απρόοπτα – Συνέλαβαν τους γονείς που πήγαν το παιδί τους στο σχολείο χωρίς self test

14.09.2021 11:44
SXOLEIA_NEW

Δεν απουσίασαν οι εντάσεις και τα επεισόδια χθες, Δευτέρα κατά την πρώτη ημέρα του ανοίγματος των σχολείων στη χώρα με τους γονείς αρνητές του εμβολίου και του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Creta24, γονείς μαθητή έκαναν φασαρία γιατί δεν επετράπη στο παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς το αποτέλεσμα αρνητικού self test.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, κατά την είσοδο του μαθητή στο σχολείο, οι γονείς ενημέρωσαν ότι το παιδί δεν έχει κάνει και δεν πρόκειται να κάνει self test, με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η είσοδος.

Μάλιστα, οι γονείς του μαθητή μπήκαν στην αυλή του σχολείου χωρίς μάσκα και φέρονται να απείλησαν τη διευθύντρια.

Οι ίδιοι οι γονείς ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την Αστυνομία, λέγοντας ότι πρέπει το παιδί τους να μπει στο σχολείο παρά το γεγονός ότι δεν έχει υποβληθεί σε self test.

Η διευθύντρια του σχολείου προσπαθούσε για αρκετή ώρα να ηρεμήσει τους γονείς εξηγώντας τους τους κανονισμούς και καλώντας τους να αποχωρήσουν χωρίς να δημιουργηθεί επεισόδιο και χωρίς να χρειαστεί να ενημερωθούν οι Αρχές.

Τελικά οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν για απειλή κατά της επικεφαλής του σχολείου και για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Επίσημο! Με αρνητικό rapid test οι ανήλικοι 12-17 ετών στους εσωτερικούς χώρους εστίασης

Κορωνοϊός: O ΕΟΔΥ θα ανακοινώνει τα κρούσματα στα σχολεία

Σχολεία: «Τουλάχιστον 300 με 500 παιδιά θα χρειαστεί να νοσηλευτούν», λένε οι ειδικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:04