search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Νικολέττα Καρρά: «Λένε ψέματα όσοι υποστηρίζουν πως δεν ήξεραν» (Video)

20.09.2021 16:57
nikoletta_karra_new

Στο ελληνικό #metoo και ειδικά στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος αναφέρθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Η Νικολέττα Καρρά, μιλώντας στο Mega, σημείωσε αρχικά ότι «μια γυναίκα με συμπαθητική εμφάνιση πρέπει συνεχώς να δίνει εξετάσεις και να αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο όμορφη. Προφανώς υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις που συνάδελφοι πηγαίνουν σε κάστινγκ όσο το δυνατόν λιγότερο φτιαγμένες. Κι εγώ το κάνω αυτό. Σε όλους έχουν συμβεί τέτοια πράγματα. Όταν κάποιος έρχεται στην παράσταση και σου λέει “ήσουν πάρα πολύ καλή, δεν το περίμενα”, αυτόματα υποδηλώνει μια περίεργη έκπληξη».

Και πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει λάθος επιλογές. Έγινα καλώς ή κακώς στο ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο μου στη σειρά «50-50″. Στο χώρο μου οι άνθρωποι καταχωρούνται στο μυαλό των άλλων ως μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό χρειάζεται στην Ελλάδα περισσότερη δουλειά, σε σχέση με το εξωτερικό».

Αναφορικά με την απόφαση να μην ξαναπροβληθούν οι παραγωγές στις οποίες συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης η ηθοποιός τη χαρακτήρισε άδικη για τους υπόλοιπους συναδέλφους, καθώς πληρώνονται κάποια δικαιώματα από τις σειρές που παίζουν σε επαναλήψεις. Πάντως, η ηθοποιός σημείωσε με νόημα ότι «φυσικά και είχα ακούσει κάποια πράγματα κι όποιος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες και κάποια πράγματα σε σόκαραν και εμένα. Ήταν πάρα πολύ στενάχωρο όλο αυτό που συνέβαινε. Έλεγα “Παναγία μου τι άλλο θα πούνε, τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί”. Σίγουρα όλο αυτό όμως έπρεπε να συμβεί και αναμφισβήτητα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ακόμα και κάποιοι που είχαν σκοπό να έχουν τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα μαζευτούν».

Η ίδια μάλιστα εξομολογήθηκε πως στην αρχή της καριέρας της, της είχαν πει πως αν θέλει να παραμείνει στον χώρο θα πρέπει να ακολουθεί τη ρήση «βλέπε- άκου -σώπα». «Γαλουχηθήκαμε με την αρχή να μην μιλάμε και τώρα αυτό αλλάζει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Sex and the city: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα από τον νέο κύκλο της σειράς (Videos)

Mad Clip: Εντοπίστηκαν προσωπικά του αντικείμενα, 18 μέρες μετά το δυστύχημα (Video)

Λήδα Πρωτοψάλτη για Λιγνάδη: «Θλίβομαι που είναι στη φυλακή – Και οι ηθοποιοί είναι άνθρωποι με αδυναμίες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10