search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:29
MENU CLOSE

Τουρκία: «Χαμός» με το πανάκριβο ρολόι της Εμινέ Ερντογάν (Photo)

21.09.2021 16:54
emine_erdogan_new

Την ώρα που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γείτονος χώρας βυθίζεται στη φτώχεια, η επίδειξη πλούτου της συζύγου του προέδρου προκαλεί αντιδράσεις.

Και στο παρελθόν το ακριβό γούστο της Εμινέ Ερντογάν είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως (έχει φωτογραφηθεί με τσάντα κόστους 50.000 ευρώ), ωστόσο, μια πρόσφατη φωτογραφία της συζύγου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου εμφανίζεται να φορά ένα πανάκριβο ρολόι, έδωσε αφορμή για σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση.

«Αν ο Ταγίπ είναι συγγραφέας, να μη γράψει και η Εμινέ; Το βιβλίο “Τα ταξίδια μου στην Αφρική” στολισμένο με φωτογραφίες κυκλοφορεί στην αγορά… Το ρολόι χειρός Chopard Happy Diamonds είναι σε αρμονία με τη φτώχεια της Αφρικής… Αν το ρολόι χειρός δεν είναι ψεύτικο, η τιμή του ξεκινά από 30.000 ευρώ…», έγραψε στο Twitter σε έντονα ειρωνικό ύφος ο βουλευτής Αχμέτ Εροζάν του IYI.

Διαβάστε επίσης

Γερμανία: Μόλις στις 3 μονάδες η διαφορά CDU-SPD – «Κλειδί» οι αναποφάσιστοι

Evergrande: Πώς η εταιρεία ενός Κινέζου κατασκευαστή απειλεί με νέο κραχ την παγκόσμια οικονομία

«Σκότωσα τους προηγούμενους ιδιοκτήτες»: Βρήκε κούκλα με ανατριχιαστικό σημείωμα στο νέο του σπίτι (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:29