search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:03
MENU CLOSE

Γονέας αρνητής μάσκας-τσολιάς: «Ψήφισα Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας» (Videos)

26.09.2021 16:53
tsolias_new

Ντυμένος τσολιάς εμφανίστηκε στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου γονέας που μηνύθηκε από τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου επειδή το παιδί του δεν χρησιμοποιούσε μάσκα.

Μετά τη μήνυση, ο γονέας συνελήφθη και οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου εμφανίστηκε με παραδοσιακή στολή τσολιά. Η υπόθεσή του θα εκδικαστεί την Τρίτη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου, ενώ ο ίδιος υπεραμύνθηκε των θέσεών του υποστηρίζοντας ότι οι μάσκες δεν προσφέρουν καμία προστασία.

Στο μεταξύ, την Κυριακή ο γονέας-τσολιάς μίλησε σε ενημερωτική εκπομπή του Alpha, όπου και ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Νίκο Μάνεση αν είναι οπαδός του Αρτέμη Σώρρα.

«Όχι. Αν θέλετε λοιπόν ξεκάθαρα πράγματα, εγώ και οι γονείς μου είμαστε Νέα Δημοκρατία και εγώ την τελευταία φορά ψήφισα τον Μητσοτάκη για να φύγει ο… να μην πω καμιά λέξη…», απάντησε ο γονέας, για να συνεχίσει: «Ψήφισα για να φύγει ο Τσίπρας γιατί έκανε τη συμφωνία στις Πρέσπες. Όμως την επόμενη φορά θα ψηφίζω τον τσολιά τον Αλέξανδρο».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά σε περιοχή του Κιλκίς

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Συγγνώμη από την οικογένεια του δράστη

Προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» το αεροπλάνο που είχε πρόβλημα στα φρένα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:02