search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:22
MENU CLOSE

Ληστεία στη Μητροπόλεως: Δίωξη για σωρεία κακουργηματικών πράξεων στον 33χρονο

28.09.2021 16:03
drapetis-new

Ποινική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του δραπέτη των φυλακών, που συνελήφθη την Δευτέρα για τη ληστεία τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας στις 14 Σεπτεμβρίου, του συνεργού του, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, και της γυναίκας που συνελήφθη χθες μαζί με τον 33χρονο. Στη δίωξη περιλαμβάνονται σωρεία αδικημάτων σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.

Ειδικότερα, η δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση, αφορά τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος της ληστείας από κοινού και κατά συρροή, της συνέργειας σε ληστεία, της διακεκριμένης οπλοφορίας κατ’ εξακολούθηση, της αγοράς κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, καθώς και τα πλημμεληματικού βαθμού οπλοφορίας κατ’ έξακολούθηση, άρνησης υποβολής σε δακτυλοσκόπηση, οπλοκατοχής κατά συναυτουργία.

Για τη γυναίκα που συνελήφθη μαζί με τον 33χρονο χθες στην Κατεχάκη η δίωξη περιλαμβάνει τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της διακεκριμένης οπλοφορίας άπαξ και της διακίνησης ναρκωτικών καθώς και τα πλημμελήματα της υπόθαλψης εγκληματία, της οπλοφορίας άπαξ και της οπλοκατοχής κατά συναυτουργία.

Διαβάστε επίσης:

Ατύχημα με καρτ στην Πάτρα: Κερδίζει τη μάχη ο 6χρονος Φώτης – Μιλάει πλέον κανονικά

Θεσσαλονίκη: Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό – Ένας τραυματίας

«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:20