search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:51
MENU CLOSE

Τα φάουλ της Επιτροπής Ανταγωνισμού

29.09.2021 07:30
grafeio

Φθινοπωρινά σύννεφα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Όταν ανέλαβε ο νέος πρόεδρος, διάφοροι έδειξαν υπέρμετρο ενθουσιασμό, λέγοντας ότι τώρα θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις, δεν θα υπάρχουν «περίεργες» επιλογές στους ελέγχους κλπ.

Ε, λοιπόν, το αντίθετο συμβαίνει, αφού, όπως λένε πηγές προσκείμενες στο υπουργείο Ανάπτυξης, δεν σημειώθηκε καμία ουσιαστική πρόοδος στον έλεγχο σημαντικών υποθέσεων που η νέα διοίκηση είχε υποσχεθεί ότι θα προχωρήσει.

Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι οι συμπεριφορές των κλιμακίων κατά τη διάρκεια των ελέγχων δεν είναι τέτοιες που να ευνοούν το καλό κλίμα, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η διαδικασία.

Προβλέπω αλλαγές. Όχι στην διαδικασίες, αλλά στα πρόσωπα.

Κουνάει μαντίλι στον ΕΟΔΥ

Μιας και μιλάμε για αλλαγές να σας πούμε ότι πράγματι ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Αρκουμανέας, τελεί υπό παραίτηση. Περιμένει να συναντηθεί με τον υπουργό Υγείας για να κουνήσει μαντήλι.

Ακούω ότι έρχεται και ένα εισαγγελικό πόρισμα που αφορά παλαιότερες ημέρες του Οργανισμού, οπότε σου λέει, πού να μπλέκω τώρα….

Πάντως, στον ΕΟΤ δεν θα πάει…

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες και γαλλικά φράγκα

Ο Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο

Ο Ελπιδοφόρος και οι μνηστήρες του Πάιατ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:49