search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:49
MENU CLOSE

Ο Ελπιδοφόρος και οι μνηστήρες του Πάιατ

24.09.2021 08:52
elpidoforos_new (2)

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφορος, ελπίζει να έχει σήμερα μια κατ´ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, μετά την δήλωση μετανοίας που έκανε για την παρουσία του στο «τουρκικό σπίτι» στις ΗΠΑ.

Αυτά σας τα έχουμε πει. Γενικά θα ‘ναι μια κακή εικόνα η μη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αμερικής. (ακούστε και ο Ευ. Βενιζέλος που κάτι παραπάνω ξέρει).

Τώρα, μιας και είμαστε στα ελληνοαμερικάνικα να σας πω ότι πιθανότατα μέχρι το τέλος του έτους θα αποχωρήσει από την Ελλάδα ο αμερικανός πρέσβης κ. Πάιατ. (είναι εδώ έξι χρόνια).

Μνηστήρες πολλοί. Συνεργάτες του Μπάιντεν διαρρέουν σε παράγοντες της ελληνικής ομογένειας, ότι προαλείφεται για την θέση ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζωρτζ Τσούνης.

Καλό ακούγεται αυτό το ενδεχόμενο.

Τουλάχιστον, αν είναι αυτός, κάπως θα δικαιολογηθεί να εκφράσει πρώτος- πρώτος την εμπιστοσύνη του -όπως ο Πάιατ- στον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη!

Διαβάστε επίσης:

Η κόκκινη κάρτα της Κομισιόν

Στην ποδιά… του Στουρνάρα

Χελώνα στο… Ελληνικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:46