search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:04
MENU CLOSE

Συρίγος για ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Βία άσκησαν και εκείνοι που επιτέθηκαν στους φασίστες! (Video)

30.09.2021 10:51
aggelos_syrigos_new

Επίθεση και άσκηση βίας και από «εκείνους που επιτέθηκαν στους φασίστες» βλέπει στα βίαια επεισόδια έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Παιδείας, μιλώντας στην ΕΡΤ, δεν περιορίστηκε στην γνωστή γραμμή των ίσων αποστάσεων μεταξύ των νεοναζί και των φοιτητών αλλά σε αποστροφή του λόγου του έκανε αναφορά ακόμα και σε… επίθεση κατά της φασιστικής ομάδας που βρίσκεται μέσα στο σχολείο.

«Το πιο βασικό είναι η καταδίκη της βίας από όλους, από όπου και αν προέρχεται. Αυτό είναι το πιο βασικό από όλα…. Από ότι είδα τις τελευταίες μέρες βία άσκησαν και εκείνοι που επιτέθηκαν στους φασίστες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Συρίγος.

Ο υφυπουργός Παιδείας είδε και αυτός με την σειρά του, όπως και ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, όσους ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για να διαμαρτυρηθούν για τους νεοναζιστές να έχουν ρόπαλα και να προβαίνουν σε πράξεις βίας.

Ο Άγγελος Συρίγος κάλεσε και όλα τα κόμματα να καταδικάσουν και τους νεοναζιστές και τους αντιφασίστες, στην «γραμμή» που ήδη έχει χαράξει για την κυβέρνηση το υπουργείο Παιδείας.

Διαβάστε επίσης:

Μπογδάνος – Σταυρούπολη: Βλέπει «επιλεκτική ευαισθησία» της δικαιοσύνης πίσω από τις φασιστικές επιθέσεις στο ΕΠΑΛ

Ν. Παναγιωτόπουλος: Η αμυντική συνδρομή με τη Γαλλία περιλαμβάνει και θαλάσσιες περιοχές

«Βόμβες» Τσίπρα για Σταυρούπολη: Η κυβέρνηση «νίπτει τας χείρας της» για να μη χάσει ακροδεξιό ακροατήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59