search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:42
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε: Χαρακτήρισε ναζιστικές τις ιδέες του Μπογδάνου αλλά μετά από λίγο το ξέχασε (Video)

07.10.2021 19:00
portosalte_aris_new

Με το θέμα της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, μετά το νέο αντικομμουνιστικό παραλήρημά του στη Βουλή, ασχολήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Σε ερώτηση του Δημήτρη Οικονόμου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σχετικά με το αν χωράνε τέτοιες απόψεις, σαν αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στη Νέα Δημοκρατία, ο Άρης Πορτοσάλτε έσπευσε να πει «Όχι, όχι. Τι, ναζιστικές; Είναι δυνατόν;»

Και συμπλήρωσε λίγο αργότερα ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «εξέφρασε έναν αντικομμουνισμό εμφυλιοπολεμικό, ο οποίος δεν ταιριάζει σε ένα κόμμα που κοιτάει μπροστά. Αλλά αυτό δεν είναι ναζιστικό, για να ξεχωρίζουμε. Είναι άλλο πράγμα το ναζιστικό, αυτό δεν είναι ναζιστικό».

Τότε, η συμπαρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου έσπευσε να του υπενθυμίσει ότι μόλις λίγα λεπτά πριν, μίλησε και για ναζιστικές ιδέες σε σχέση με την τοποθέτηση του Κ. Μπογδάνου στη Βουλή, με τον Άρη Πορτοσάλτε να δηλώνει ότι… δεν είπε για ναζιστικές ιδέες.

Διαβάστε επίσης:

Το παιχνίδι του καλαμαριού: Πως θα ήταν οι δοκιμασίες στην Ελλάδα;

«Μουσικό κουτί» με συναυλίες… τσέπης

Γιώργος Παπαδάκης: Έφυγε από την… εκπομπή του – «Συγγνώμη, αδυνατώ» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:40