search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:44
MENU CLOSE

«Βόμβα» στο NBA: 18 πρώην παίκτες κατηγορούνται για απάτη

07.10.2021 20:14
nba-new

Για απάτη που κόστισε εκατομμύρια ευρώ στο Σύστημα Υγείας της Νέας Υόρκης κατηγορούνται 18 πρώην παίκτες του NBA.

Στους 18 πρώην παίκτες που αναφέρονται στο κατηγορητήριο, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Τέρενς Γουίλιαμς, Τόνι Άλεν, Σάνον Μπράουν κ.ά. Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνεται και το όνομα της Ντεζιρέ Άλεν, συζύγου του Τόνι Άλεν.

Οι μπασκετμπολίστες κατηγορούνται για απάτη με στόχο να λάβουν υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που δεν δικαιούνταν. Κατηγορούνται επίσης για παραποίηση στοιχείων. Δεκαέξι από τους δεκαοκτώ παίκτες έχουν ήδη τεθεί υπό κράτηση, μετά από αστυνομική επιχείρηση σε δώδεκα τοποθεσίες σε όλη τη χώρα.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να έδιναν πλαστές αποδείξεις για ιατρικές δαπάνες, που προκάλεσαν ζημιά τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων, την περίοδο μεταξύ τουλάχιστον του 2017 και του 2020.

Οι αξιώσεις τους προς το Σύστημα Υγείας ανήλθαν σε περίπου 3,9 εκατομμύρια δολάρια, από τα οποία οι κατηγορούμενοι απέσπασαν περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Αναλυτικά η λίστα των συλληφθέντων:

Μιλτ Παλάσιο, Ρούμπεν Πάτερσον, Τζαμάριο Μουν, Σι Τζέι Γουάτσον, Σεμπάστιαν Τέλφερ, Αντουάν Ράιτ, Ντάριους Μάιλς, Έντι Ρόμπινσον, Γκρέγκορι Σμιθ, Γκλεν Ντέιβις, Τέρενς Γουίλιαμς, Άλαν Άντερσον , Τόνι Άλεν, Σάνον Μπράουν, Γουίλ Μπάινουμ, Μέλβιν Έλι, Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς, Τόνι Ρότεν.

Διαβάστε επίσης:

Ενίσχυση νοικοκυριών: Διπλασιάζεται η επιδότηση στο ρεύμα, αυξάνεται στο αέριο – Πιο «χαλαρά» και τα εισοδηματικά

Μπογδάνος μετά τη θετική ψήφο στην ελληνογαλλική συμφωνία: «Όλοι έχουμε θέση στην πλειοψηφία»

Ιαπωνία: 6,1 Ρίχτερ ταρακούνησαν το Τόκιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07