search
ΤΡΙΤΗ 18.06.2024 09:08
MENU CLOSE

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο: Η Ατζελίνα Τζολί έβγαλε στο σφυρί τον αμπελώνα που παντρεύτηκε με τον Μπραντ Πιτ

08.10.2021 17:36
Jolie- new

Διαγράφει ό,τι της θυμίζει τον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ η Ατζελίνα Τζολί.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός πούλησε το μερίδιό της από την κοινή επιχείρηση κρασιού αξίας 164 εκατομμυρίων δολαρίων, που απέκτησε μαζί με τον Μπραντ Πιτ.

Η Tenute del Mondo, η θυγατρική του ομίλου Stoli Group με έδρα το Λουξεμβούργο, αγόρασε το 50% του «Μιραβάλ» από την Αντζελίνα Τζολί σύμφωνα με Δελτίο Τύπου. Το πόσα πήρε δεν μας αποκαλύπτει το Δελτίο Τύπου, αλλά δεν πειράζει, δεν είμαστε Εφορία…

Το κτήμα «Μιραβάλ» είναι ένας αμπελώνας στο χωριό Κοράν, στο διαμέρισμα Βαρ στις πλαγιές της γαλλικής Προβηγγίας. Το «Μιραβάλ» έγινε διάσημο τον Μάιο του 2008, όταν το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να το αγοράσει. Εκεί μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του Μπραντ Πιτ και το 2014 πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους στο παρεκκλήσι του κτήματος.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν ο Γάλλος πιανίστας της τζαζ, Ζακ Λουσιέρ, που είχε εγκαταστήσει ένα υπερσύγχρονο στούντιο ηχογράφησης. Εκεί είχαν ηχογραφήσει τραγούδια ο Στιγκ, και oι Pink Floyd. Η τεράστια κάβα του «Μιραβάλ» χτίστηκε το 1850 από τον Ζοζέφ-Λουί Λαμπό.

Διαβάστε επίσης:

H Adele επέστρεψε και δεν θα την αναγνωρίσετε – Πώς έχασε 43 κιλά! (Photos)

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο έρωτας με τον Γρηγόρη Πετράκο, η απιστία και η συγχώρεση (Video)

Σάνεν Ντόχερτι: Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τη μάχη με τον καρκίνο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 18.06.2024 09:05