search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 02:58
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Ποδηλατάδα στο Ακρωτήρι Χανίων και επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδας (Photo)

10.10.2021 15:05
Kyriakos Mitsotakis_new

Ευκαιρία για μία μικρή απόδραση στα Χανιά βρήκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το weekend του πρωθυπουργού στα Χανιά είναι χαλαρό και καλοκαιρινό, μιας και ο καιρός στην Κρήτη δεν έχει καμία σχέση με εκείνον που επικρατεί σε άλλες περιοχές της χώρας, τις οποίες «χτύπησε» η κακοκαιρία «Αθηνά».

Μετά τη «μάχη» που δόθηκε στη Βουλή για την ψήφιση της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να περάσει ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στα Χανιά.

Αξιοποιώντας και τον καλοκαιρινό καιρό, αντίθετα με άλλες περιοχές που η κακοκαιρία «Αθηνά» έφερε χειμώνα, ο Πρωθυπουργός χθες Σάββατο (9/10) πήγε στο Μαράθι μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα, απολαμβάνοντας ένα ακόμη μπάνιο, ίσως το τελευταίο για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Και καθώς και σήμερα, Κυριακή (10/10) ο καιρός στα Χανιά είναι «εκτός εποχής», ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να κάνει μία ποδηλατάδα στο Ακρωτήρι και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μονής Αγίας Τριάδας.

Όπως φαίνεται και στην πάνω φωτογραφία του Flashnews.gr, ο Πρωθυπουργός, με πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό, φεύγει από το μοναστήρι, στην είσοδο του οποίου είχε έναν χαιρετισμό με τον Ηγούμενο, Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Συνετρίβη αεροσκάφος – 16 νεκροί και 7 τραυματίες (Video)

Τσίπρας: Στην Αυστρία οι θεσμοί λειτούργησαν, στην Ελλάδα εκκωφαντική σιωπή

Πέθανε ο Τάσος Κουράκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 02:56