search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:33
MENU CLOSE

Κρήτη: 53χρονος χτυπούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε σε ομαδικό βιασμό 36χρονη (Video)

12.10.2021 19:40
viasmos_new

Έναν εφιάλτη ζούσε στα χέρια 53χρονου, στην Κρήτη, μια 36χρονη γυναίκα.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα στην αστυνομία, ο 53χρονος την χτυπούσε και την απειλούσε, ενώ την εξανάγκαζε να συμμετάσχει σε βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, όπου βιαζόταν ομαδικώς συστηματικά.

Σύμφωνα με το MEGA, η 36χρονη αποφάσισε να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας και να μιλήσει, όταν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της, μη μπορώντας να δεχτεί ότι η σχέση τους έλαβε τέλος.

Η πλευρά του 53χρονου ισχυρίζεται ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όλα γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη της 36χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η 36χρονη κατήγγειλε πως ουκ ολίγες φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging, δηλαδή ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, χωρίς εκείνη να το θέλει.

Η 36χρονη υποστηρίζει ότι μόλις πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος, με τον οποίο είχε συνάψει σχέση, έκανε διπλή ζωή, καθώς είναι παντρεμένος μ’ ένα παιδί 22 ετών, γεγονός το οποίο εκείνη, λέει πως αγνοούσε.

Διαβάστε επίσης:
Στον Ευαγγελισμό εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά – Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Ταινία «Europa»: Πρεμιέρα της ιστορικής ταινίας ύστερα από 80 χρόνια – Την είχαν κατασχέσει οι ναζί

Νέα 60μελής «επιτροπή αντιμετώπισης της πανδημίας» – Ο Τσιόδρας επικεφαλής


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 00:32