search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:54
MENU CLOSE

Δημήτρης Σταρόβας για ψευδή δημοσιεύματα: «Κάποιες φορές, κάποιοι ξεπερνούν τα όρια» (Video)

18.10.2021 15:04
starovas-new

Στα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα στο διαδίκτυο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας, τονίζοντας ότι κάποιες φορές στάθηκαν αιτία ώστε να ανησυχήσουν τα πιο οικεία του πρόσωπα.

«Κάποιες φορές, κάποιοι ξεπερνούν τα όρια. Δεν μπορείς να γράφεις: “Δυστυχώς, έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Σταρόβας” για να πάρεις το κλικ και μέσα να αναφέρεις πως έληξε μία συνεργασία. Η πρώην γυναίκα μου το διάβασε κάπου και με πήρε στις 3 τα ξημερώματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τη φημολογούμενη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ο καλλιτέχνης απαντά: «Δεν μου έγινε πρόταση για το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για το τι θα γίνει με το YFSF.

Όταν πέρασε ο καιρός, άρχισα να παίρνω τηλέφωνα και μου έλεγαν “εννοείται”. Τελικά, δεν εννοείται τίποτα. Δεν ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, δεν ενδιαφέρομαι κι εγώ άλλο τόσο» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Είναι αστείο να με συγκρίνουν με τη Βίκυ Καγιά» (Video)

Γιάννης Ζουγανέλης: Στο Άγιο Όρος είδα τα δελφίνια να «πετούν» (Video)

Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: «Αισθάνεσαι ότι είσαι Ρομπέν των Δασών;» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:54