search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:42
MENU CLOSE

«Η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη”» (Video)

26.10.2021 10:05
gennimata_new

Η Φώφη Γεννηματά υπήρξε γενναία μέχρι τέλους. Πάλεψε όρθια και στα ίσια τον καρκίνο.

Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον της αποκαλύπτουν λεπτομέρειες που συγκλονίζουν και αποκαλύπτουν το θάρρος και τη δίψα της για ζωή.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη: «τώρα μπορώ να τα πω, γιατί δείχνουν και τον χαρακτήρα της Φώφης, αυτά που μου έλεγαν στενοί της άνθρωποι: η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε πριν από λίγες εβδομάδες στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη” και συνέχιζε την δραστηριότητά της. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και την απόφαση για το πότε έλαβε τις αποφάσεις της, όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Αυτά δεν είναι γνωστά».

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάνης, η Φώφη Γεννηματά «περίμενε την στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα. Είναι “άνανδρο” κάποιοι υποψήφιοι, αφότου αυτή η γυναίκα έκανε και είπε αυτά, να κινούνται με “σύνθημα” ότι εκείνοι εγγυώνται την ενότητα της παράταξης».

«Δεν σήκωνε τους τόνους ποτέ. Ήρεμη, γαλήνια, δεν χτύπησε αντιπάλους άνισα, αν και δέχτηκε τέτοια χτυπήματα. Και το τελευταίο που ζήτησε ήταν να είναι ο εγγυητής της παράταξης… Την πήρε με μεγαλοπρέπεια ο Χάρος» είπε ακόμη ο Γιώργος Λιάνης.

Όπως είπε η Κάτια Μακρή η Φώφη Γεννηματά γνώριζε εδώ και αρκετό καιρό την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της ωστόσο ήταν επιλογή της να μην το πει.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Επιπλέον 2.500 νεκροί μέχρι το τέλος του έτους, εκτιμά ο Τζανάκης

Επίθεση με βιτριόλι: Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων συνεχίζεται η δίκη

Φώφη Γεννηματά: Πως την αποχαιρέτησαν οι εφημερίδες (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:39