search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:32
MENU CLOSE

Χρυσή Μπάλα: Νικητής ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι;

27.10.2021 20:08
levantofski-new

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι φέρεται να κερδίζει και την 7η Χρυσή Μπάλα, σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε και αναπαράγεται στα social media.

Αν και ο Λιονέλ Μέσι να είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί στις στοιχηματικές, σύμφωνα με τη σχετική λίστα, ο Λεβαντόφκσι είναι πρώτος με 627 πόντους. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι Λιονέλ Μέσι και Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δε, καταλαμβάνει την 9η θέση της κατάταξης, ενώ στην πρώτη δεκάδα την τιμητική της έχει η Τσέλσι, που βλέπει τους Ζορζίνιο και Καντέ στην 5η και 7η θέση αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: «Αυλαία» στη δίκη, στη φυλακή οδηγείται η Έφη – «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη», λέει η Ιωάννα (Photos/Videos)

Επίθεση με βιτριόλι: 15 χρόνια κάθειρξη στην Έφη Κακαράντζουλα – Ομόφωνα ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας χωρίς ελαφρυντικά

Στην αιωνιότητα η Φώφη Γεννηματά – Χιλιάδες στο ύστατο «χαίρε» – Πομπή προς το Α’ νεκροταφείο (Live)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:31