search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 21:03
MENU CLOSE

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ΜΑΤατζή που έσπαγε τζαμαρία στα Εξάρχεια (Video)

27.10.2021 21:39
mat-katastoli-new

Έρευνα για το περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο με αστυνομικό των ΜΑΤ να σπάει τζαμαρία καταστήματος, το βράδι της Τρίτης στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια έντασης, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Σημειώνεται πως προηγήθηκε διοικητική έρευνα από τη ΓΑΔΑ, τόσο για το παραπάνω περιστατικό όσο και για τον προπηλακισμό της βουλευτού του ΜΕΡΑ25, κ. Απατζίδη.

Η εντολή της εισαγγελέως δόθηκε με βάση σχετικό προανακριτικό υλικό που διαβιβάστηκε από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, στο οποίο περιλαμβάνεται το εν λόγω βίντεο με τον άντρα της ομάδας ΜΑΤ.

Η κ. Παπαγεωργακοπούλου ανέθεσε την διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης την σε εισαγγελέα από το Τμήμα Ποινικής Δίωξης της Εισαγγελίας.

Πίσω ακριβώς από τη τζαμαρία βρίσκονταν πολίτες και όπως δείχνει το βίντεο μία γυναίκα τραυματίστηκε στο χέρι από τα σπασμένα γυαλιά.

Διαβιάστε επίσης:

Καταδίωξη στο Πέραμα: Ξανά ισχυρισμός για τραυματίες στην απολογία των αστυνομικών, παρά το ηχητικό (Video)

Κλειστή η περιφερειακή Αιγάλεω λόγω διαμαρτυρίας Ρομά

Kορωνοϊός: Πέντε ιδιωτικές κλινικές σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία «μπαίνουν στη μάχη» λόγω αύξησης κρουσμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:59