search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:02
MENU CLOSE

Top10 26/10: Παραμένει στη πρώτη θέση ο «Σασμός»

27.10.2021 17:39
tv
Πηγή: Pixabay

Κατάληψη στην κορυφή της τηλεθέασης, με πρόθεση να μην το «κουνήσουν» από εκεί, έχουν κάνει οι σειρές «Σασμός», «Η γη της ελιάς» και «Άγριες μέλισσες».

Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, στην πρώτη βαθμίδα του top10 της ημέρας, σκαρφάλωσε η δραματική σειρά του Mega με μπακράουντ τη μανιάτικη χωσιά.

Το επεισόδιο της ημέρας έφερε στη συχνότητα του Mega 1.254.000 τηλεθεατές, πλήθος που αντιστοιχεί σε 12,1% τηλεθέαση.

Ο «Σασμός» του Alpha με υπόβαθρο την κρητική βεντέτα, υποχώρησε σε σύγκριση με τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, βρέθηκε στη δεύτερη θέση, αλλά συγκέντρωσε την προτίμηση 1.136.000 τηλεθεατών.

Φαίνεται ότι, η διαδοχή στις πρώτες δύο θέσεις της κορυφής, οφείλεται και στην μετατόπιση μερίδας του τηλεοπτικού κοινού, η οποία πιθανόν επιλέγει να παρακολουθεί παράλληλα εναλλάξ τις εξελίξεις στις σειρές μυθοπλασίας.

Παρέμεινε στην τρίτη θέση η σειρά «Αγριες μέλισσες», όμως το «βαρύ πυροβολικό» του AΝΤ1, από τη μια ημέρα στην άλλη, είδε την τηλεθέαση του να περιορίζεται, όχι όμως σε βαθμό τέτοιο που να απειλείται.

Πρέπει να θεωρείται βέβαιο πάντως ότι κάθε σειρά έχει το «φανατικό» κοινό.

Σταθερή προτίμηση έχει και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» στην απογευματινή ζώνη- το επεισόδιο της χθεσινής ημέρας ήταν τέταρτο στις προτιμήσεις χάρη στους 680.000 τηλεθεατές που το επέλεξαν.

Σημεία αναφοράς ενημέρωσης παραμένουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των Star και Σκάι, κι από κοντά το μεσημβρινό δελτίο του καναλιού στο Φάληρο, ταυτόχρονα, σημείο προβληματισμού για Mega και AΝΤ1. Ωστόσο το κανάλι της Συγγρού φαίνεται να αρκείται στο γεγονός ότι η ειδησεογραφική εκπομπή «Live news» έχει συχνή εμφάνιση στην διακεκριμένη δεκάδα, όπως την Τρίτη 26 Οκτωβρίου, την οποία επέλεξαν και παρακολούθησαν 509.000 τηλεθεατές, σαφώς περισσότεροι από το κεντρικό δελτίο του σταθμού, αλλιώς κι εκείνο θα ήταν στο top10 των διακεκριμένων θέσεων.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Καπουτζίδης για #metoo: «Η τέχνη δεν μπορεί να είναι πάνω από την δικαιοσύνη- Δεν μας αφορά αν κάποιος είναι καλός ηθοποιός ή σκηνοθέτης

Κορωνοϊός: «Ναι» στον εμβόλιο λένε 8 στους 10 Έλληνες – Το «προφίλ» των αρνητών

Άλεκ Μπάλντουιν: «Ήταν ο μόνος που δεν έλεγξε το όπλο του» υποστηρίζει ηθοποιός του «Rust»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:01