search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:31
MENU CLOSE

Νίκος Υποφάντης για Φώφη Γεννηματά: «Άνθρωπος με Α κεφαλαίο» (Video)

31.10.2021 22:21
gennimata_ypofantis-new

Ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης μίλησε για τη σχέση που ανέπτυξε με την Φώφη Γεννηματά όταν ο γιος του έδωσε την δική του μάχη με νεοπλασματική ασθένεια.

«Τμήμα αιματολογίας, ογκολογίας. Ένα παιδί τρεισίμιση χρονών αφήνει το οικογενειακό περιβάλλον με πόνους στην κοιλιά και βρίσκεται να παλεύει με νεοπλασματική ασθένεια. Στην αρχή όταν οι γονείς το ακούν, φεύγει η γη κάτω από τα πόδια. Πατάς και δεν ξέρεις που είναι το επόμενο βήμα. Απομονώνονται οι ήχοι. Δεν υπάρχει ότι γίνεται στο περιβάλλον δίπλα σου. Μπαίνεις μέσα και θέλεις να ακούσεις μόνο τους γιατρούς», είπε αρχικά μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ για την ηγέτιδα του ΚΙΝΑΛ.

«Η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά ερχόταν στα τμήματα αυτά με δωράκια. Έμπαινε, τα έδινε στα παιδιά. Σηκώνεται, αγκαλιάζει την εγκυμονούσα στο τρίτο παιδί σύζυγο μου και μας λέει το εξής. «Ξέρω τι περνάτε. Εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο ακριβώς που έχει και ο γιος σας σε άλλο σημείο, το παλεύω και είμαι εδώ γερή». Μας παίρνει μια αγκαλιά και είναι εκείνη την ώρα ένα στήριγμα για τους γονείς που περνούν ότι περνούν», συνέχισε.

«Πέραν της πολιτικής που δεν την εξετάζουμε… Το ανθρώπινο κομμάτι μόνο βλέπουμε. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο! Έπαιρνε δωράκια χωρίς να έχει κάμερες και τα μοίραζε χεράκι χεράκι σε κάθε παιδί», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή δεδομένων: Δεν ξεκινάνε την Δευτέρα τα SMS στους ανεμβολίαστους

Επίθεση στο Τόκιο: Ντυμένος Τζόκερ ήταν ο δράστης (Videos)

Προπηλακισμός Βασιλακόπουλου: Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:31