search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:32
MENU CLOSE

Superleague: Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ, στραβοπάτημα για Παναθηναϊκό

31.10.2021 21:47
ΑΕΚ3_0

Μετά από ένα εξαιρετικά αγωνιώδες παιχνίδι, η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής επικρατώντας με 2-1 του Άρη. Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός είχε στραβοπατήσει στην έδρα του με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Η Ένωση, που με αυτή την νίκη παρέμεινε ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 16′ ο Μήτογλου και το 2-0 έκανε στο 37′ ο Μάνταλος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες μετά την κόκκινη που είδε ο Μήτογλου και ο Άρης μείωσε πολύ γρήγορα σε 2-1 χάρη σε κεφαλιά του Ματέο Γκαρσία στο 74′. Παρά την πίεση των φιλοξενούμενων η ΑΕΚ κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στο έτερο αξιοσημείωτο παιχνίδι της ημέρας, ο ΟΦΗ έγινε η πρώτη ομάδα που κόβει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό στην έδρα του μετά το μεταξύ τους 0-0 που αφήνει τους «πράσινους» εννιά βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στο Τόκιο: Ντυμένος Τζόκερ ήταν ο δράστης (Videos)

Προπηλακισμός Βασιλακόπουλου: Τι υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας (Video)

Αρναούτογλου για «Νέαρχο»: Στη Γαύδο έβρεξε 3 φορές όσο βρέχει κατά μέσο όρο, τον Οκτώβρη, στην Αθήνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:32