search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 09:24
MENU CLOSE

Ατύχημα για τη Τζιλ Μπάιντεν – Σηκώθηκε η φούστα της από τον αέρα (Photo)

01.11.2021 17:49
Jill-Biden

Τη Νάπολι της Ιταλίας επισκέφθηκε σήμερα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, όπου είχε μια άτυχη στιγμή με τη φούστα της, λόγω του αέρα.

Η Πρώτη Κυρία τον ΗΠΑ επισκέφθηκε ένα σχολείο που χρηματοδοτείται από το υπουργείο Εξωτερικών, την ώρα που ο σύζυγός της, Τζο Μπάιντεν, βρίσκεται ήδη στη Γλασκόβη για τη Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα COP26.

Η Τζιλ Μπάιντεν έφτασε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Mario De Bernardi, έξω από τη Ρώμη, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και ένα σκούρο ροζ σακάκι.

Συνδύασε το λουκ με μια ασορτί ροζ μάσκα, μία μπλε πασμίνα και μπότες. Την ώρα όμως που κατέβαινε από το αυτοκίνητο για να κατευθυνθεί στον αεροδιάδρομο, ο αέρας σήκωσε τη φούστα της, χαρίζοντας στο φωτογραφικό σταθμό ένα στιγμιότυπο που θύμισε τη Μέριλιν Μονρόε.

Κατά την επίσκεψή της στο αμερικανικό γυμνάσιο της Νάπολι, παρακολούθησε ένα μάθημα ρομποτικής και δοκίμασε να φτιάξει ραβιόλι στο μάθημα μαγειρικής.

Διαβάστε επίσης

Έκτακτο – Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ με 5.449 νέα κρούσματα

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι

Eκλογές ΚΙΝΑΛ: Παρέμβαση Ανδρουλάκη – Ζητά 2+1 ντιμπέιτ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 09:24