search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:07
MENU CLOSE

COP26 – Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ θα εκπληρώσουν τους στόχους τους για το κλίμα

01.11.2021 18:28
biden_new

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους να μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου 50-52% έως το 2030» δήλωσε από τη Γλασκώβη και τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική Αλλαγή ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Ο Τζο Μπάιντεν είπε σήμερα στους παγκόσμιους ηγέτες ότι ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει τις αναπτυσσόμενες χώρες περισσότερο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή.

«Αυτή τη στιγμή εξακολουθούμε να υπολειπόμαστε», είπε ο Τζο Μπάιντεν σχετικά με την ανάγκη οι ανεπτυγμένες χώρες να βοηθήσουν τον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Παράλληλα, ο αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε «απίστευτη ευκαιρία»  για την παγκόσμια οικονομία τις εντατικές προσπάθειες που είναι απαραίτητες προκειμένου να καταπολεμηθεί η κλιματική αλλαγή.

«Εν μέσω της αυξανόμενης καταστροφής, πιστεύω πως υπάρχει μια απίστευτη ευκαιρία, όχι μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και για όλους εμάς», δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν και Χάρι: Συντονισμένη εκστρατεία μίσους στο Twitter σύμφωνα με ανάλυση στατιστικών στοιχείων

COP26: Χωρίς ουσιαστικές δεσμεύσεις οι G20 για το κλίμα

Γροιλανδία: «Καμπανάκι» κινδύνου από το λιώσιμο των πάγων- Κίνδυνος πλημμυρών από την αύξηση της στάθμης της θάλασσας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24