search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:51
MENU CLOSE

Γκλέτσος για υπόθεση κοκαΐνης: Οι δημοσιογράφοι το φτιάξατε, η Τατιάνα έβγαζε… ψεύτικη μάνα μου στον αέρα (video)

03.11.2021 11:40
GKLETSOS311

Στο γεγονός ότι το όνομά του ενεπλάκη σε κύκλωμα ναρκωτικών αναφέρθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου.

Ο γνωστός ηθοποιός κατηγόρησε τους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι εκείνοι έστησαν και πούλησαν την είδηση, ενώ αναφέρθηκε και στην Τατιάνα Στεφανίδου η οποία, έβγαλε κάποια γυναίκα στην εκπομπή που «δήθεν ήταν η μάνα μου».

«Η τελευταία περιπέτεια ήταν κάτι δημοσιογραφικό. Εσείς το φτιάξατε, εσείς το πουλήσατε, εσείς το τελειώσατε. Στο τέλος ο κόσμος καταλαβαίνει. Δεν με κάλεσε εισαγγελέας, δεν έχω καμία ανάμιξη. Εδώ η Τατιάνα μου έβγαζε ψεύτικη μάνα και η μάνα μου προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι μαμά μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος που είπε ότι έχει κινηθεί νομικά.

Υπενθυμίζεται ότι το φως της δημοσιότητας είχαν δει συνομιλίες στις οποίες ο Απόστολος Γκλέτσος φερόταν να κανονίζει με τον προφυλακισμένο λιμενικό, ντελίβερι ναρκωτικών, σύμφωνα με την Αστυνομία που είχε προχωρήσει στην αποκωδικοποίησή τους.

Ο ηθοποιός έχει αρνηθεί κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση κοκαΐνης, αν και έχει παραδεχτεί ότι γνωρίζει προσωπικά τον λιμενικό πολλά χρόνια και μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Ξανά στο νοσοκομείο μετά από εντάσεις και «κρυφτό» με την αστυνομία (Videos)

Το «Θηρίο» απαντά στον Ξιαρχό: «Καλή προσγείωση φίλε, σε λυπάμαι»

Μαρία Κορινθίου στον Αρναούτογλου: «Προκαλώ επειδή έχω μεγάλο στήθος, τι να κάνουμε τώρα;» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:50