search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:21
MENU CLOSE

Το «Θηρίο» απαντά στον Ξιαρχό: «Καλή προσγείωση φίλε, σε λυπάμαι»

03.11.2021 10:44
thirio-xiarcho-new

Έπειτα από το ντροπιαστικό βίντεο του Τάσου Ξιαρχό με το οποίο χλεύασε μια κοπέλα λόγω των κιλών της και τις αντιδράσεις που προέκυψαν από διασήμους και μη, ο Κώστας Δρακούλας, γνωστός και ως «Θηρίο» στέλνει τη δική του απάντηση στον χορευτή.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο γνωστός ράπερ κατακεραυνώνει τον χορογράφο, ενώ δε διστάζει να μιλήσει για τα κιλά που ο ίδιος έχασε, παρουσιάζοντας τις ατέλειες στο σώμα του, τόσο στην «πριν» όσο και τη «μετά» εικόνα του.

«Αγαπητέ φίλε. Εσύ που έλεγες πως σε λένε λ…α, αδερφή και πρεζάκια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει «η μάνα σου» όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού επειδή είναι παχουλή!

Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου!

Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ…ς και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα!

Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου στον Αρναούτογλου: «Προκαλώ επειδή έχω μεγάλο στήθος, τι να κάνουμε τώρα;» (Videos)

GNTM: Ανατρεπτική αποχώρηση – Εκτός διαγωνισμού ένα από τα φαβορί (Video)

Μorbius: Ο Jared Leto τρολάρει τον Tom Hardy και τον Venom (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:17