search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:16
MENU CLOSE

Δημήτρης Οικονόμου για εκκλησίες: «Η κυβέρνηση δεν θέλει να δυσαρεστήσει το κοινό της» (video)

04.11.2021 12:40
dimitrisoikonomou

Την άποψη ότι η κυβέρνηση εξαίρεσε τις εκκλησίες για να μη… συγκρουστεί με την εκλογική της πελατεία εξέφρασε και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, στον αέρα της εκπομπής του.

«Εκανε μια επιλογή η κυβέρνηση, προφανώς έχει το κοινό της εκεί. Είναι το κοινό της οι πιστοί, δεν θέλει να δυσαρεστήσει το κοινό της» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου σχολιάζοντας το ζήτημα που έχει προκύψει και τις αντιδράσεις για την κυβερνητική απόφαση να εξαιρεθούν οι εκκλησίες από τους χώρους που χρειάζεται επίδειξη τεστ για την είσοδο σε αυτούς.

Μέτρα με βάση τις… δημοσκοπήσεις;

Ο Άρης Πορτοσάλτε αφού αρχικά συμφώνησε με τον παρουσιαστή, αναγνώρισε αντανακλαστικά στην αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα. «Κινήθηκαν νωρίς, δεν τους πήρε ο ύπνος στην Κουμουνδούρου» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό βέβαια θα το δεχόμουν από ένα πρώην πρωθυπουργό που δεν θα είχε διώξει έναν από τους κορυφαίους του υπουργούς, τον Νίκο Φίλη, κατ’ απαίτηση του Αρχιεπισκόπου. Και μόλις προχθές ο κύριος Τσίπρας πολιτικοποίησε ξανά την ιστορία, με την πρόταση για επιτροπή επιστημόνων κοινής αποδοχής. Καταλαβαίνουμε… Βρήκε την ευκαιρία να στριμώξει τον Μητσοτάκη. Βέβαια αυτό θα φανεί στις επόμενες δημοσκοπήσεις» είπε.

«Τα μέτρα δεν λαμβάνονται με βάση τις δημοσκοπήσεις και το τι λέει ο κόσμος, γιατί μιλάμε για θέμα δημόσιας υγείας», είπε παρεμβαίνοντας η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Μπορεί και να λαμβάνονται…», ανταπάντησε με νόημα ο Άρης Πορτοσάλτε, με τη δημοσιογράφο να του λέει «Αν λαμβάνονται τότε είναι θέμα…».

«Η κυβέρνηση στριμώχτηκε, είναι γεγονός, έδωσε στην αντιπολίτευση μια ευκαιρία να επιτεθεί» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (Video)

«The Voice»: Εκπλήξεις στο ριάλιτι – Ποιοι διάσημοι θα συνεργαστούν με τους κριτές

ΑΝΤ1: Πρεμιέρα για το «Βινύλιο» με τον Αντώνη Κανάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:15