search
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 00:34
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 3/11/21: Πάθος, ρατσί και ξερό ψωμί

04.11.2021 19:32
tv
Πηγή: Pixabay

Ο πρωτοπόρος «Σασμός», αύξησε τη διαφορά του από τις άλλες δύο «δυνατές» σειρές μυθοπλασίας («Η γη της ελιάς», «Άγριες μέλισσες») και κατάφερε να ισοφαρίσει το «ατομικό» ρεκόρ τηλεθέασης του (16,2%).

Βέβαια χθες στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» έγινε της κακομοίρας. «Ξεματιάστηκαν» Μαθιός και Βασιλική. Πάθος και ρατσί. Χάνονται αυτά; Δεν χάνονται.

-Το ζούμε κι αυτό. Να  «τρώει» γκολ από τα αποδυτήρια της τηλεθέασης, η περίβλεπτη διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση, το Champion’s League.

Χάνεις το μάτς Λίβερπουλ- Ατλέτικο Μαδρίτης; Δεν το χάνεις. Όμως να που ο ποδοσφαιρικός αγώνας… έχασε από τις «Άγριες μέλισσες». Χοντρικά η σειρά του Αντέννα ήταν «αντίπαλος» του ματς που έδειξε το Mega. Τα επεισόδια των σειρών «Σασμός» και «Η γη της ελιάς», άρχισαν νωρίτερα και κόντευαν να τελειώσουν.

Ο Γιούργκεν Κλόπ μπορεί να κέρδισε στο  Άνφιλντ τον Ντιέγκο Σιμεόνε, όμως στο άλλο ματς, αυτό της τηλεθέασης έχασε από τον Λευτέρη Χαρίτο και την ομάδα από τις «Άγριες μέλισσες».

-Στο μεταξύ η σειρά του Αντέννα έκανε χθες, Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου ένα «πέταγμα» και ανέβηκε στην δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω, στην τρίτη, τη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega, η οποία έκανε «βουτιά» και έπειτα από καιρό εμφάνισε τηλεθέαση κάτω του 10%. Ας όψονται ο Μαθιός και η Βασιλική στο «Σασμό»…

Σταθερός στην τετράδα ο «Τροχός της τύχης», βρέθηκε στην τέταρτη θέση και λογικό διότι στην τριάδα των κορυφαίων σίριαλ γινόταν της κακομοίρας, από πλευρά πλοκής στο καθένα ξεχωριστά.

-Ο «Ήλιος» αν και παρέμεινε στην Πέμπτη θέση, βελτίωσε την τηλεθέαση του σχεδόν κατά μισή ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με την Τρίτη.

-Την αναμέτρηση Λίβερπουλ- Ατλέτικο Μαδρίτης είδαν 661.000 ζευγάρια μάτια, μόλις 2.000 περισσότερα από εκείνα που παρακολούθησαν το επεισόδιο της ριάλιτι σειράς «Οικογενειακές υποθέσεις» του Alpha!

-To«Deal» ήταν νούμερο οκτώ, υποχώρησαν λίγο οι τηλεθεάσεις των κεντρικών δελτίων Star και Alpha, όμως παρέμειναν στην 10αδα των διακεκριμένων θέσεων τηλεθέασης, σύμφωνα με τα δεδομένα της NielsenAudienceMeasurement.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σκάι ανασκουμπώνεται μπας και σώσει την παρτίδα στο β’ ημίχρονο

Big Brother: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην αρένα (Video)

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Ο Φίλιππος βρίσκει αιμόφυρτη τη μητέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 00:34