search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:14
MENU CLOSE

Υπόθεση βιασμού καθηγήτριας στη Λάρισα: Τι έδειξε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της 44χρονης (Videos)

08.11.2021 11:22
viasmos new

Στον εισαγγελέα Λάρισας αναμένεται να εμφανιστεί τις επόμενες μέρες ο προϊστάμενος υπηρεσίας εκπαίδευσης που καταγγέλθηκε από μία 44χρονη εκπαιδευτικό για βιασμό.

Ο προϊστάμενος αρνείται κάθε κατηγορία και παράλληλα προχωρά σε αγωγές και μηνύσεις, παρότι υπάρχουν πληροφορίες ότι για τον συγκεκριμένο άνδρα έφτασαν για τον συγκεκριμένο άνδρα και άλλες καταγγελίες, στο σύνολο 19.

Θυμίζουμε ότι δικηγόρος του είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR έγινε ο γενετικός έλεγχος στο φόρεμα της εκπαιδευτικού και το αποτέλεσμα δείχνει το χρωμόσωμα ενός άνδρα, σύμφωνα με το STAR.

«Προσκομίστηκαν στα εργαστήριά μας δύο πειστήρια, ένα εξωτερικό φόρεμα και ένα εσωτερικό. Τα αποτελέσματα μας έδειξαν ότι υπάρχει βιολογικό υλικό, υπάρχουν σπερματικά υγρά και υπάρχει γενετικό υλικό τριών ατόμων εκ των οποίων τουλάχιστον ο ένας είναι άνδρας. Τα αποτελέσματα είναι αξιοποιήσιμα για συγκριτικές μελέτες», τόνισε ο γενετιστής Γιώργος Φιτσιαλος.

Επίσης, η καταγγέλλουσα γυναίκα περιέγραψε στον εισαγγελέα τον εφιάλτη της.

«Ένιωσα αηδία, φόβο και ενοχές. Μου είπε ότι αυτός είναι ο αληθινός του εαυτός. Τις στιγμές που ήμασταν μαζί, προσπαθούσε να με πείσει να μην είμαι μπουμπούνας, επαναλάμβανε συνέχεια και ότι κανείς δεν θα καταλάβει κάτι στο γραφείο αν είμαστε μαζί», είπε μιλώντας στο STAR.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Αγία Παρασκευή

Νέο τροχαίο έξω από τη Βουλή: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από ταξί (video)

Κορωνοϊός: Πώς θα μπαίνουμε από σήμερα σε δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:13