search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:37
MENU CLOSE

Επεισόδιο στο Μαξίμου: Ποια είναι η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel

09.11.2021 22:22
begel-new

Ingeborg Beugel (Ίνγκεμπορ Μπέγκελ) ονομάζεται η Ολλανδή δημοσιογράφος, μεταξύ της οποίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ολλανδό ομόλογό του, Μαρκ Ρούτε.

Γεννημένη στη Χάγη, η Μπέγκελ ολοκλήρωσε το γυμνάσιο στις Βρυξέλλες και επί χρόνια εργάζεται ως ανταποκρίτρια για Ολλανδικά μέσα στα Βαλκάνια, με έδρα την Αθήνα.

Το ντοκιμαντέρ Dear Europe της Μπέγκελ, για νεαρούς μετανάστες από τη Γουινέα που πέθαναν παγωμένοι στους τροχούς αεροπλάνου προσπαθώντας να φτάσουν στην Ευρώπη, έχει κερδίσει το βραβείο Golden Gate.

Πριν λίγους μήνες, η Μπέγκελ συνελήφθη στην Ύδρα επειδή προσέφερε καταφύγιο σε έναν νεαρό πρόσφυγα από το Αφγανιστάν. Η δίκη της είχε οριστεί αρχικά για τον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης:

«Ράδιο αρβύλα»: Η σάτιρα επέστρεψε από την τηλεοπτική εξορία της

Κορωνοϊός: Έρευνα αποκαλύπτει ότι οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν 16 φορές λιγότερο να πεθάνουν

Επεισόδιο Μητσοτάκη με Ολλανδή δημοσιογράφο – «Δεν θα έρχεσαι σε αυτό το κτίριο να με προσβάλλεις» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13