search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:52
MENU CLOSE

Πενγκ Σουάι: Αίσιο τέλος με την τενίστρια, μίλησε με τον πρόεδρο της ΔΟΕ

21.11.2021 20:16
tenis-new

Τέλος καλό, όλα καλά με την υπόθεση της Σουάι Πενγκ, η οποία φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία της αφού επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, μέσω video κλήσης.

Η Κινέζα τενίστρια είχε εξαφανιστεί ακριβώς μετά τις δημοσιοποιήσεις περί σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρώην αντιπρόεδρο της κινεζικής κυβέρνησης Ζανγκ Γκαολί.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, επικοινώνησε μαζί της μέσω βιντεοκλήσης και επιβεβαίωσε ότι είναι ζωντανή. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχαν, η Κινέζα τόνισε ότι είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της. Ζήτησε ωστόσο να σεβαστούν την προσωπική της ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αφορή την ιστορία με την Πενγκ, παγκόσμιες οργανώσεις για τα δικαιώματα ζήτησαν το μποϊκοτάζ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο τον Φεβρουάριο λόγω του ιστορικού της Κίνας για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός – Πάτρα: Πέθανε 31χρονος στο Νοσοκομείο του Ρίου

Ιράκ: Μητέρα προσπαθεί να ακυρώσει δικαστικά τον γάμο της 12χρονης κόρης της

Χάρης Ρώμας: «Έχω αντικαταστήσει ηθοποιό μου επειδή δεν εμβολιαζόταν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:47