search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:19
MENU CLOSE

Σε έννομες ενέργειες για τη διαρροή των ροζ σκηνών από το «Big brother» προχωρά ο Σκάι

25.11.2021 22:33
big-brother-new

Επισήμως ο Σκάι παίρνει θέση- αλλά με χρονοκαθυστέρηση- για την διαρροή αποσπασμάτων οπτικοακουστικού υλικού με ακατάλληλο περιεχόμενο από το «Big Brother», που όμως δεν προβλήθηκε ποτέ από το κανάλι.

Ο σταθμός στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου 2021 τονίζει ότι έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες. Ο σταθμός αμφισβητεί ότι το επίμαχο υλικό προέρχεται από το ριάλιτι του.

«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής: 

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».

Διαβάστε επίσης

Διψήφιο προβάδισμα στη ΝΔ δίνουν δύο δημοσκοπήσεις – Ντέρμπι για τρεις στο ΚΙΝΑΛ

Conference League: Κλώτσησε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ και ελπίζει σε πρόκριση στην Τούμπα

Κορωνοϊός-ΠΟΥ: Ο εμβολιασμός έσωσε 500.000 ζωές στην Ευρώπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:19