search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:09
MENU CLOSE

Τηλεθέαση top 10 24/11/2021: Εκπλήξεις κορυφής και νέο ρεκόρ

25.11.2021 19:23
Netflix: Ξεπέρασε τους 200 εκατ. συνδρομητές για πρώτη φορά - Media

Το επεισόδιο της σειράς  «Σασμός» με κλιμάκωση στην πλοκή του, βρέθηκε πρώτο έπειτα από τρείς διαδοχικές μέρες κατά τις οποίες έβλεπε την πλάτη της σειράς του Mega. Πολύ κάθισε στην πρώτη θέση τηλεθέασης η σειρά «Η γη της ελιάς».

Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha δημιούργησε νέο ρεκόρ τηλεθέασης καταρρίπτοντας με 17,1%  και το δικό του «ατομικό», αλλά και της σεζόν μέχρι τώρα που είχαν καταφέρει οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Έτσι είναι αυτά. Τα ρεκόρ γίνονται για να καταρρίπτονται.

Το βράδυ της Τετάρτης στο «Σασμό» η ανακάλυψη που έκανε η Καλλιόπη για τον Άγγελο τη συνταράσσει συθέμελα, την ώρα που τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας έκαναν τον γύρο του χωριού.

Η κατάθεση του Διακομανώλη οδήγησε το φονιά της νεαρής κοπέλας στη φυλακή, γεγονός που προβλημάτισε περαιτέρω τον Μανώλη για το αν θα έπρεπε να καταδώσει τον Μαθιό.

Η Αργυρώ έφτιαχνε βαλίτσες  για το Μόναχο, την ώρα που η Σεμίνα απείλησε ανοιχτά το Διονύση, κηρύσσοντας έτσι πόλεμο μεταξύ τους.

Ο Αστέρης εν τω μεταξύ δεν άντεξε και πήγε  να αποχαιρετήσει την Αργυρώ στο αεροδρόμιο.

Ε, μετά από όλα αυτά ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen Audience Measurement πήγε στο 17,1%, ποσοστό που «μεταφράζεται» σε 1.769.000 τηλεθεατές.

Άλμα τηλεθέασης όμως έκαναν και οι «Άγριες μέλισσες» οι οποίες είδαν τον δείκτη τηλεθέασης να ξεκολλά από την περιοχή του 8-9% και να δείχνει το 11,4% προσπερνώντας μάλιστα την επίσης συναρπαστική «Η γη της ελιάς» που απώλεσε σχεδόν δύο ποσοστιαίες μονάδες τηλεθέασης.

Ο «Τροχός της τύχης» υποχώρησε κατά μία θέση, σε σχέση με την κατάταξη της προηγούμενης ημέρας (23/11) και κάτι ανάλογο συνέβη και με τη σατιρική «Ράδιο αρβύλα». Και τα δύο προγράμματα διατηρούνται εκεί στη μέση της σκάλας τηλεβαρόμετρου της Nielsen.

Η βραδιά είχε και μετάδοση Champions League, αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν (Mega). Μάζεψε κόσμο και χάρη στην ανατροπή του σκορ (2-1). Στις πιο κάτω θέσεις το σκηνικό του χθεσινού τηλεβαρόμετρου δεν παρουσίασε δραματικές μεταβολές.

Διαβάστε επίσης:

Facebook και Google τζογάρουν στην παραπληροφόρηση

Μαζί Παυλόπουλος-Ρέβη: Ο «χωρισμός» είναι παραπληροφόρηση – «Συνεχίζουμε κανονικά», λέει η δημοσιογράφος

Βig Brother: Προβληματισμοί και αντιδράσεις ενόψει του βέτo (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:08