search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Κερατσίνι: Έσπρωχναν με το πόδι την 8χρονη να δουν αν ζει, ενώ είχε συνθλιβεί από την πόρτα (Video)

25.11.2021 23:08
keratsini_new

Συγκλονίζουν τα νέα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως αναφορικά με τον τραγικό θάνατο του οκτάχρονου κοριτσιού σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Star αποτυπώνεται καρέ καρέ η τραγωδία που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στην μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου. Μάλιστα λίγο μετά το τέλος του βίντεο η Μάρα Ζαχαρέα «λύγισε» και ξέσπασε σε δάκρυα on air.

Η μικρή Όλγα το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου στεκόταν μπροστά στην πόρτα την ώρα που εκείνη έκλεινε. Στο βίντεο φαίνεται το κορίτσι να βάζει το χέρι πιστεύοντας ότι αυτή λειτουργεί με φωτοκύττατο.

Όταν όμως είδε ότι η πόρτα δεν σταματούσε έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έκανε πάλι μπροστά. Όμως δεν πρόλαβε αντιδράσει με αποτέλεσμα η πόρτα να την σφηνώσει. Επί 20 λεπτά το κοριτσάκι πάλευε για να αναπνεύσει. Ωστόσο κανείς δεν την έβλεπε.

Την είδαν νεκρή και δεν αντέδρασαν

Την Όλγα πλησίασε για πρώτη φορά άνθρωπος στις 17:54. Αντί να δει όμως αν το παιδί είναι ζωντανό, κράτησε απόσταση. Η οκτάχρονη μπορεί εκείνη τη στιγμή να ζούσε, αλλά εκείνος απομακρύνθηκε από το σημείο. Πέρασαν 24 λεπτά από την ώρα που σφηνώθηκε το παιδί και κανείς δεν είχε πλησιάσει για να δει αν χρειάζεται τις πρώτες βοήθειες.

Στις 17:55:02 ένας υπάλληλος ξαναπέρασε δίπλα από το κοριτσάκι, το κοίταξε αλλά και πάλι δεν πλησίασε. Δύο λεπτά αργότερα η πόρτα άνοιξε και η οκτάχρονη έπεσε στο έδαφος. Αντί να τρέξουν να δουν πως είναι και να τη βοηθήσουν, πέρασε ένα λεπτό μέχρι να πλησιάσουν δύο εργαζόμενοι. Ο βηματισμός τους, αργός. Στέκονταν από πάνω της με ένα φακό και στη συνέχεια έκαναν μερικά βήματα πίσω. Μίλησαν μεταξύ τους και έφυγαν. Η οκτάχρονη παρέμεινε στο έδαφος αβοήθητη.

Στις 18:05 πέρασε από δίπλα της ένα αυτοκίνητο, το οποίο αντί να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, έφυγε σαν να μην υπάρχει. Στη συνέχεια συνέβη κάτι απίστευτο: οι εργαζόμενοι του εργοστασίου αποχωρούν από τον χώρο κατόπιν εντολής, όπως εκ των υστέρων προέκυψε από τις καταθέσεις.

Στις 18:31 μπήκε στον χώρο του εργοστασίου ένα φορτηγό. Το παιδί ήταν από την πλευρά του οδηγού. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν ο οδηγός του είδε το παιδί ή όχι. Παρόλα αυτά μπήκε και πάρκαρε. Στις 18:34 η πόρτα έκλεισε ξανά με την μικρή Όλγα να σφηνώνεται εκ νέου. Κανένας όμως δεν έτρεξε προς το μέρος της.

Διαβάστε επίσης

Σε έννομες ενέργειες για τη διαρροή των ροζ σκηνών από το «Big brother» προχωρά ο Σκάι

Conference League: Κλώτσησε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ και ελπίζει σε πρόκριση στην Τούμπα

Διψήφιο προβάδισμα στη ΝΔ δίνουν δύο δημοσκοπήσεις – Ντέρμπι για τρεις στο ΚΙΝΑΛ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47