search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:49
MENU CLOSE

Μαίρη Χρονοπούλου: Ήμουν για κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική (Video)

29.11.2021 16:43
mairi-xronopoulou-new

Για το τροχαίο που την άφησε σχεδόν παράλυτη αλλά και ένα φρικτό περιστατικό που βίωσε όταν τα ρούχα της έπιασαν φωτιά και κάηκε το δέρμα της, μίλησε σε συνέντευξή της η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη, δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω. Και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια αυτό τον καιρό», είπε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε το 1999, η αγαπημένη ηθοποιός είπε: «Φρικτοί πόντοι, εγχειρήσεις… Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι. Με τουμπάρισε και έσπασα στα δύο. Ήταν μια 20ετία φρίκης».

«Έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί, άρπαξε φωτιά η μπλούζα και με έκαψε ολόκληρη. Έκανα 11 εγχειρήσεις. Τέτοιοι πόνοι, να θες να πεθάνεις και να μην πεθαίνεις», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου στη συνέχεια.

«Έφτιαχνα το ισχίο μου που είχε σπάσει από τη σύγκρουση κι έπαθα ανακοπή, ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική. Από πέρυσι ως φέτος άλλαξε η ζωή μου. Ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το “εισιτήριο”», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Χρονοπούλου.

Διαβάστε επίσης:

Αιμιλιανός Σταματάκης: Ποιος είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στον «Ρινόκερο» (Video)

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η στιγμή που «τσακώνει» τους διαρρήκτες να μπαίνουν στο σπίτι του (Video)

Θέμης Αδαμαντίδης: Τροχαίο και τραυματισμός για τον τραγουδιστή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:49