search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:17
MENU CLOSE

Νέα «σύγκρουση» Πολάκη-ΝΔ για τα εμβόλια

29.11.2021 18:54
polakis-new

Νέο «επεισόδιο» στη -σχεδόν διαρκή- σύγκρουση του τέως αναπληρωτή υπουργού Υγείας με το κυβερνών κόμμα σημειώθηκε τη Δευτέρα.

Όλα άρχισαν με νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, η οποία αναφερόταν σε ρεπορτάζ σχετικά με την μετάλλαξη Όμικρον του κορωνοϊού και την πιθανή επίδρασή της στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά του COVID-19.

Στο ρεπορτάζ γινόταν αναφορά σε ανησυχίες επιστημόνων ότι η νέα μετάλλαξη ενδεχομένως να προκαλεί «αβεβαιότητα» για τα εμβόλια, με τον Π. Πολάκη να σημειώνει χαρακτηριστικά: «ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ!! Τι μας λες;;; Τον Οικονομου τον ρώτησες;; Έλα εκπρόσωπε της “ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.”, κάνε μια καταγγελία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγειας. Γιατί αργείς;;».

Όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο, η ΝΔ αντέδρασε σχεδόν άμεσα και με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε επίθεση κατά του τέως υπουργού, αναφέροντας ότι «τη στιγμή που η εθνική μάχη για την αύξηση των εμβολιασμών συνεχίζεται και κερδίζεται μέρα με τη μέρα, τη στιγμή που οι επιστήμονες κάνουν διαρκείς εκκλήσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν, ο κ. Πολάκης συνεχίζει την αντιεμβολιαστική του καμπάνια με τις ευλογίες του κ.Τσίπρα. Φυσικά για μια ακόμα φορά ως σταθερός υπηρέτης της αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας, παραλείπει ότι η ίδια ανακοίνωση, την οποία επικαλείται, μιλάει για κίνδυνο αναζωπύρωσης σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Έτσι συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου: Ξεκινά την «αγωνιστική εβδομάδα» παίζοντας με το σκυλάκι του

Εύα Καϊλή: Η συγκινητική αποκάλυψη για τη Φώφη Γεννηματά – Τι την συμβούλευσε όταν γέννησε (Video)

Στέφανος Κασιμάτης: Καμία συγγνώμη και μισόλογα για τη Φώφη Γεννηματά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:17