search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:04
MENU CLOSE

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πώς είδαν οι τηλεθεατές τους πέντε υποψήφιους, τα σχόλια στο twitter και τα… στοιχήματα

30.11.2021 15:43
debate-new

Το πρώτο debate των υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από την ΕΡΤ.

Οι Ανδρέας Λοβέρδος, Χάρης Καστανίδης, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην πρώτη τηλεμαχία πριν από τις εσωκομματικές εκλογές. Από τη βραδιά μεγάλος απών ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος είχε εκφράσει εξ αρχής την αντίθεσή του να συμμετάσχει σε ένα ντιμπέιτ.

Η τηλεμαχία πραγματοποιήθηκε με ορισμένες καινοτομίες, όπως π.χ. οι «μονομάχοι» να μπορούν να θέσουν ερωτήματα ο ένας στον άλλον, εκτός από τους δημοσιογράφους. Ήταν αρκετό αυτό να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή;

Αναφορικά με την τηλεθέαση, το debate βρέθηκε απέναντι στα φετινά τηλεοπτικά «μεγαθήρια» «Σασμός», που τελειώνει στις 22.30, τις Άγριες Μέλισσες που αρχίσουν στις 22.00, την «Γη της Ελιάς» με διπλό επεισόδιο μέχρι τις 24.00 αλλά και το GNTM. Βάζοντας όλα αυτά στο τραπέζι, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η τηλεθέαση της ΕΡΤ δεν ήταν κακή.

Το debate των υποψήφιων αρχηγών του Κινήματος Αλλαγής που προβλήθηκε στην ΕΡΤ, στις 22.00 την Δευτέρα έκανε 4,4% στο δυναμικό κοινό και 8,2% στο γενικό σύνολο.

Με 8,2% στο γενικό σύνολο δεν είναι κακή η τηλεθέαση της χθεσινής τηλεμαχίας.

Οι στοιχηματικές εταιρείες

Η εκλογή ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, εκτός από πολιτικό ενδιαφέρον πάντως έχει προκαλέσει και εκείνο των στοιχηματικών εταιρειών.

Η εταιρεία Stoiximan δίνει φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη με απόδοση στο 1.95. Ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με απόδοση στο 3.00. Στην τρίτη θέση ο Ανδρέας Λοβέρδος με 4.25. Ο Παύλος Χρηστίδης έχει απόδοση 50.00, ενώ ο Χάρης Καστανίδης και ο Παύλος Γερουλάνος 150.00.

Η εταιρεία novibet δίνει επίσης πρώτο τον Νίκο Ανδρουλάκη με 1.90, δεύτερο τον Γιώργο Παπανδρέου με 2.30 και τρίτο τον Ανδρέα Λοβέρδο με 4.50.

Ακολουθούν ο Παύλος Χρηστίδης με 81.00, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρης Καστανίδης με 101.00.

Το debate στα social media

Aπό την βραδιά της τηλεμαχίας δεν έλειψε φυσικά το twitter, με το hashtag #debateΚΙΝΑΛ να βρίσκεται πρώτο στις τάσεις καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Τα «τιτιβίσματα» ήταν τόσο πολιτικά, όσο και χιουμοριστικά, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για την απουσία του Γιωργου Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Νέα κόντρα Καϊλή και Κωνσταντινόπουλου: «Θα έχουμε διαρχία με Ανδρουλάκη» – «Είσαι εκτός πραγματικότητας»

Βορίδης: Εάν είχαν εμβολιαστεί όλοι, οι ΜΕΘ δεν θα είχαν το 85% των ασθενών

Θεοδωρικάκος: Πιθανή η απαγόρευση φιλάθλων στα γήπεδα αν συνεχίσουν να μη φορούν μάσκα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:03