search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:10
MENU CLOSE

Τι λέει για την εισβολή μπράβων σε παράσταση του Ζαραλίκου το «Τζένη Καρέζη»

03.12.2021 19:21
zaralikou-new

«Η ιστορία του κόσμου δεν είναι τίποτα άλλο από την πρόοδο της συνείδησης της ελευθερίας, του λόγου, της έκφρασης, της αλήθειας».

Αυτό σημειώνει η διοίκηση του θεάτρου «Τζένη Καρέζη» για το επεισόδιο με την εισβολή μπράβων σε παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, τονίζοντας ότι «δεν θα σταματήσουμε να στεκόμαστε πλάι σε όσους εκφράζονται ελεύθερα, δημιουργικά και αληθινά, υπηρετώντας κάθε μορφή τέχνης και ειδικά τη Σάτιρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του θεάτρου:

«Το θέατρο ‘’Τζένη Καρέζη’’  με την πολυετή και συνεχή παρουσία του στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου, έχει αποδείξει ότι στηρίζει απόλυτα τους συνεργάτες του και τους καλλιτέχνες που παρουσιάζουν το έργο τους, χωρίς φίμωτρα, λογοκρισία, περιορισμούς, ανελευθερίες και διπλωματικές τακτικές.

Η ιστορία του κόσμου δεν είναι τίποτα άλλο από την πρόοδο της συνείδησης της ελευθερίας, του λόγου, της έκφρασης, της αλήθειας.

Η αλήθεια είναι πάντα κρυμμένη. Πρέπει να ψάξουμε πολύ για να την βρούμε και όταν την βρούμε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, γιατί αλλιώς σκοτώνει.

Δεν θα σταματήσουμε να στεκόμαστε πλάι σε όσους εκφράζονται ελεύθερα, δημιουργικά και αληθινά, υπηρετώντας κάθε μορφή τέχνης και ειδικά τη Σάτιρα.

‘’Η Τέχνη είναι μεγάλη. Θα πλησιάσουμε αυτήν και τους ανθρώπους της με ευλάβεια και σεβασμό. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ’’, όπως είπε ο Κάρολος Κουν

Διαβάστε επίσης:

Σάσα Σταμάτη: Η πρώτη αντίδραση μετά το «ντου» στην παράσταση του Ζαραλίκου

ΠΟΘΑ για Ζαραλίκο: «Χρειάζεται επαγρύπνηση για να διαφυλαχθεί η ελευθερία έκφρασης»

Εμβολιασμοί: Κλείστηκαν 50.000 ραντεβού πρώτης δόσης μέσα σε τρεις μέρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:10