search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:38
MENU CLOSE

Βρετανία: Στη φυλακή το ζευγάρι για τον βασανισμό και την δολοφονία του 6χρονου Άρθουρ

03.12.2021 17:58
bretania_arthrour

Το ζευγάρι των Βρετανών Τόμας Χιουζ και της συντρόφου του, Έμμα Τάστιν, καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 21 και 29 ετών αντίστοιχα, για τον βασανισμό και τη δολοφονία του 6χρονου Άρθουρ Λαμπίνιο-Χιουζ.

Η μητριά του 6χρονου αγοριού σκότωσε το παιδάκι με ένα θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι του, στο σπίτι τους στο Σόλιχαλ το 2020 και τράβηξε φωτογραφίες του μικρού Άρθουρ να κείτεται στο πάτωμα, τις οποίες έστειλε στον πατέρα του παιδιού.

Ο Χιουζ καταδικάστηκε για την ανθρωποκτονία του 6χρονου. Σύμφωνα με τον δικαστή Γουόλ, η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν μία «από τις πιο οδυνηρές» που είχε αντιμετωπίσει ποτέ.

Όπως αναφέρει το BBC, κανείς από τους κατηγορούμενους δεν έδειξε μεταμέλεια, ενώ η συμπεριφορά τους χαρακτηρίζεται «απεχθής και σαδιστική».

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, έγινε γνωστό πως το αγόρι υπέστη φρικτή κακοποίηση, όπως δηλητηρίαση με αλάτι, συχνό ξυλοδαρμό, στέρηση τροφής και εξαναγκασμό να στέκεται επί ώρες όρθιο.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει, όταν μάλιστα βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο με τον κακοποιημένο Άρθουρ να φωνάζει κλαίγοντας «κανείς δεν με αγαπάει», την ίδια στιγμή που προσπαθεί με δυσκολία να περπατήσει από τη μία μεριά του δωματίου στην άλλη.

Στη δίκη παρουσιάστηκαν μάλιστα και ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία ακούγεται ο Άρθουρ να λέει «κανείς δεν θα με ταΐσει» επτά φορές σε 44 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: 97 θάνατοι και σχεδόν 700 διασωληνωμένοι

Καιρός: Kαταιγίδες και χαλαζοπτώσεις το Σάββατο με φαινόμενα κατά τόπους ισχυρά

ΠΟΘΑ για Ζαραλίκο: «Χρειάζεται επαγρύπνηση για να διαφυλαχθεί η ελευθερία έκφρασης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:37