search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:17
MENU CLOSE

Ακρίτα στον ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ψηφίσατε στη Βουλή κατά των ποινών για τους ανεμβολιαστους αρνητές γονείς;

09.12.2021 14:50
akrita_new

Την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των αρνητών γονιών που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο επειδή δεν θέλουν να φοράνε μάσκες ή να κάνουν τεστ αποδοκίμασε η Έλενα Ακρίτα.

Την Τετάρτη τα υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης κατέθεσαν τροπολογία που προβλέπει ποινές για τους αρνητές γονείς, που δεν πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, καθώς υπήρχε κενό νόμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τις ποινές, με τον εκπρόσωπο του κόμματος Θεόφιλο Ξανθόπουλο, να λέει στην ολομέλεια ότι διαφωνεί με την οριζόντια ρύθμιση και να προτείνει να προηγηθεί διαβούλευση.

Η στάση του κόμματος ενόχλησε τη γνωστή δημοσιογράφο η οποία με ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: «Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε στη Βουλή κατά των ποινών για τους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Ποιο το σκεπτικό σας ακριβώς να το καταλάβουμε κι εμείς; Το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι τραβολογάνε με μηνύσεις και αγωγές τους εκπαιδευτικούς μας που απλώς τηρούν τα μέτρα, καθόλου δεν σας ενόχλησε»;

Διαβάστε επίσης:

Έτερον: Νέο Ινστιτούτο ερευνών με επικεφαλής τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη (Video)

Νίκος Ανδρουλάκης: Η απάντηση στον Γιώργο Παπανδρέου για το «άκαπνος» (Video)

Το δώρο του ισραηλινού προέδρου στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44