search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:42
MENU CLOSE

Europa League: Κακή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό και ήττα 1-0 από την Αντβέρπ

09.12.2021 21:55
oly_new

Απογοήτευσε ο Ολυμπιακός στην Αμβέρσα. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με μόλις 1-0 (χάρη στον εξαιρετικό Βατσλίκ) από την Αντβέρπ, με το αποτέλεσμα να μην τους κοστίζει μετά το 1-1 της Φενέρμπαχτσε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αφού δεν μπορούσαν ούτε να ανέβουν αλλά ούτε και να πέσουν από τη δεύτερη θέση.

Μόνο ο Βατσλίκ διασώθηκε, με τον Ολυμπιακό να είναι ακίνδυνος και να φτιάχνει μηδαμινές καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία και να βγάζει πολλά προβλήματα στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Ο Μπαλικισά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μόλις στο 7’, με τους «ερυθρόλευκους» να μην βγάζουν αντίδραση σε κανένα διάστημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το χειρότερό τους παιχνίδι στο γκρουπ και πλέον στην κλήρωση της Δευτέρας (13/12) θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον ενδιάμεσο γύρο, από τον οποίο ο νικητής θα προκριθεί στους «16» του θεσμού.

Διαβάστε επίσης

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Αναδίπλωση Παπανδρέου – «Δεν μίλησα για νοθεία»

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Βολές Ανδρουλάκη κατά «παλαιών πρωταγωνιστών» με αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου (video)

ΑΑΔΕ: Ψηφιακά από Δευτέρα οι δηλώσεις φόρου δωρεών και γονικών παροχών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:35