search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:16
MENU CLOSE

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο σύζυγος της 29χρονης που πέθανε μετά από ξυλοδαρμό

10.12.2021 12:57
kakopoiisi

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 32χρονος που φέρεται ως ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού στην Αλεξανδρούπολη, που οδήγησε στον θάνατο τη σύζυγό του.

Ο 32χρονος που είχε εξαφανιστεί μετά τον θάνατο της συζύγου του, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από αστυνομικούς, οι οποίοι του φόρεσαν χειροπέδες.

Ο δράστης εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Η νέα γυναικοκτονία που συγκλονίζει τη χώρα έχει θύμα μία 29χρονη μητέρα τριών παιδιών που κατέληξε στο νοσοκομείο όπου είχε οδηγηθεί μετά από ξυλοδαρμό.

Οι γονείς της κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα είχε μεταφερθεί πριν λίγες ημέρες βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε… πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ήπατος και η ρήξη σπλήναςδεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση – Το ψέμα του συζύγου και η εξαφάνιση

Καλλιθέα: 50χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 17χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο (Video)

Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:15