search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:43
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος: «Θα μας απαντήσει ο κ. Οικονόμου για ποιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί;»

11.12.2021 18:29
Nasos Hliopoulos_new

«Ο πανικός του κ. Οικονόμου είναι τέτοιος όπου έβγαλε απάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία δεν υπάρχει», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε απάντηση που εξέδωσε προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπροσώπος, Γιάννης Οικονόμου «διαψεύδει τις διαρροές που η κυβέρνηση έδωσε στα φιλοκυβερνητικά μέσα για την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων», για να σχολιάσει: «Μέχρι σήμερα αποκαλούσαμε τον κ. Οικονόμου εθνικό ψεύτη. Μετά την τελευταία του ανακοίνωση και αυτός ο χαρακτηρισμός είναι πολύ φτωχός για να περιγράψει το “βάθος” της πολιτικής του σκέψης».

 «Αφού μπήκατε στον κόπο κ. Οικονόμου», συνεχίζει ο κ. Ηλιόπουλος, «θα μας απαντήσετε μήπως για ποιο λόγο οι σχεδόν 800 γιατροί που είναι σε λίστες αναμονής δεν έχουν προσληφθεί;». «Ρωτάμε ξανά», σχολιάζει, «γιατί την τελευταία φορά στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάφερε να απαντήσει».

Η Δήλωση

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπροσώπος, Γιάννης Οικονόμου είχε δηλώσει σχετικά με την μονιμοποίηση 4.000 ιερέων:

«Προκειμένου να σταματήσει η παραφιλολογία: To ετήσιο σχέδιο προσλήψεων του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ήδη ανακοινωθεί και προβλέπει σταθερά τα τελευταία χρόνια 200 θέσεις ιερέων, προς αντικατάσταση κάποιων από αυτούς που συνταξιοδοτούνται. Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της κυβερνητικής ατζέντας και εκτός πραγματικότητας».

Διαβάστε επίσης:

Βόρεια Μακεδονία: Το ΝΑΤΟ αναλαμβάνει την αστυνόμευση του εναέριου χώρου

Χαμός στο twitter από την ερώτηση Γεωργαντά σε Μπάρτζη – «Ζητώ συγγνώμη 100 φορές» (Video)

Καιρός σήμερα: Η πρόγνωση Καλλιάνου για τη συνέχεια της κακοκαιρίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:42