search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:23
MENU CLOSE

«Μετράνε» και ζυγίζουν τον Ανδρουλάκη

16.12.2021 07:30
Nikos Androulakis_new

Οι πρώτες κινήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη ως νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη – ό,τι άλλο προκύψει, καταγράφηκαν με τις επιλογές των προσώπων που συγκροτούν την ηγετική ομάδα.

Η καταγραφή όμως της απήχησης στους ψηφοφόρους -πέραν αυτών που ψήφισαν στις κομματικές εκλογές- θα γίνει με τις πρώτες δημοσκοπήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Μου λένε, ότι μέσα ενημέρωσης ετοιμάζουν δημοσκοπήσεις για να δουν το φως της δημοσιότητας τις επόμενες μέρες. Το ίδιο θα κάνουν και οι δύο μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι οι οποίοι ενδιαφέρονται για τις απόψεις της κοινής γνώμης, αλλά μόνο εκεί θα περιμένουμε τουλάχιστον ένα μήνα, ώστε η καταγραφή να μην έχει μέσα της τον ενθουσιασμό που προέκυψε από τις κομματικές εκλογές.

Η εξίσωση πρώτες εκλογές – πρώτη Κυριακή – απλή αναλογική – δεύτερη Κυριακή – μετά από ένα μήνα ξανά εκλογές προϋποθέτει το να γνωρίζει κανείς από πολύ πριν σε ένα βαθμό τις απόψεις της κοινής γνώμης για πολιτικά κόμματα που μπορεί να παίξει ρόλο σε μια κυβέρνηση συνεργασίας (αν χρειαστεί).

Διαβάστε επίσης:

Οι τιμές πετάνε

Ρίχνει στο τραπέζι εκατομμύρια

Το μυστικό Αρχιεπισκόπου και Πρωθυπουργού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:23