search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 11:43
MENU CLOSE

Ελληνικό: Η περίεργη δέσμη φωτός στον ουρανό και η λύση του… μυστηρίου (Video/Photos)

21.12.2021 10:08
fota_new

Τον τελευταίο καιρό, οι κάτοικοι του Ελληνικού και συνολικά των νοτίων προαστίων κάθε βράδυ βλέπουν μία δέσμη φωτός να κατευθύνεται στον ουρανό.

Κάτι ανάλογο παρατηρούν τις τελευταίες μέρες αρκετοί κάτοικοι των Αθηνών και ειδικά αυτοί που βρίσκονται κοντά στα νότια προάστια.

Πέρα από την λογική απορία για το τι ακριβώς πρόκειται αλλά και τα ποικίλα σενάρια… επιστημονικής φαντασίας, η εξήγηση είναι πολύ «πεζή».

Πολύ απλά, η δέσμη φωτός πηγάζει από το Experience Park στο Ελληνικό το οποίο άνοιξε τις πόρτες του την Δευτέρα και τις προηγούμενες ημέρες γίνονταν δοκιμαστικές πρόβες.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο στον κόσμο, έκτασης πρασίνου και ψυχαγωγίας 70 στρεμμάτων, όσο περίπου ο μισός Εθνικός Κήπος.

Στο πάρκο, μεταξύ άλλων, υπάρχει σιντριβάνι με εκατοντάδες πίδακες νερού που δημιουργούν μοναδικές χορογραφίες, ένας χώρος υπαίθριας άθλησης, παιδική χαρά με παιχνίδια κατασκευασμένα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον καθώς και ο κήπος Zen που αποτελεί μια όαση όπου το στοιχείο του νερού και η μεσογειακή φύση κυριαρχούν.

Στο Πάρκο έχει τοποθετηθεί και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 17 μέτρων, αποτελούμενο από 180 αληθινά δέντρα τα οποία θα δοθούν για αναδάσωση μετά την ολοκλήρωση της εορταστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία από οικογενειακή του φίλη (Video)

Αυτά είναι τα ποσοστά εμβολιασμού στις Ένοπλες Δυνάμεις

Κορωνοϊός-Βατόπουλος: «Η Επιτροπή δεν εισηγήθηκε rapid test για τους εμβολιασμένους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 11:43