search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 06:09
MENU CLOSE

Η Τηλεθέαση «πέταξε» σαν τις «Άγριες μέλισσες»

23.12.2021 15:56
agries-melisses_new

Αν κάτι από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου πρέπει να συζητιέται δεν είναι το σκυλοφάγωμα στο ριάλιτι «Η φάρμα»- πόσα ανάλογα κανιβαλικά να συμβαίνουν σε τακτική βάση- αλλά η «εκτόξευση» που κατέγραψε η Nielsen Audience Measurement στην τηλεθέαση της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Το ημερήσιο διάγραμμα απόδοσης του σταθμού, το «καρδιογράφημα» του, δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις. Το βλέπετε.

Αν κάποιος έχει παρακολουθήσει έστω λίγα επεισόδια, όχι κατ ανάγκη διαδοχικά, αλλά από εδώ και από εκεί, μπορεί να βρει την εξήγηση σε αυτό το εντυπωσιακό σχεδόν 40%– ανώτατο- μερίδιο τηλεθέασης.

Πιο απλά εως τέσσερις στους δέκα, εκεί γύρω στις 23.30, ήταν καθηλωμένοι στον Αντ1 και έβλεπαν τις δραματικές εξελίξεις στο επίκεντρο των οποίων- ειδικά στα πρόσφατα- η ζωή του Λάμπρου Σεβαστού κινδυνεύει, κατά το σενάριο, από τους εκπρόσωπους του φασιστικού καθεστώτος.

Και μπορεί κάποιος να αντιληφθεί, μέσω της μυθοπλασίας- η οποία «πατάει» στην καταγεγραμμένη πραγματικότητα της εποχής εκείνης- τις «προοδευτικές» μεθοδεύσεις και πρακτικές που εφάρμοζαν οι θιασώτες και οι εκφραστές της χούντας των συνταγματαρχών στους πολίτες.

Αν έχει κάποια αξία  το χθεσινό επεισόδιο της σειράς παρακολούθησαν, 2.241.770 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού, έστω για ένα λεπτό.

Οι «Άγριες μέλισσες» κατά τον σταθμό κατάφεραν ρεκορ τηλεθέασης για τη σεζόν μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης:

Πρωινό: «Πλακώθηκαν» Λιάγκας και Σκορδά – «Δεν σε κάνει πιο μάγκα, άνανδρο σε κάνει» (Video)

Φάρμα: Άγριος καβγάς στο ριάλιτι – Παίκτες πιάστηκαν στα χέρια (Video)

Δεν έχουν τελειωμό οι TV μάχες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 03:06