search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 17:20
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top10 22/12 – Βολίδες οι «Άγριες μέλισσες»

23.12.2021 18:59
agries_melisses-new

Τα ρεκόρ γίνονται για να καταρρίπτονται και να ανατρέπουν δεδομένα. Αυτό συνέβη και με τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1. Η σειρά από το ένα βράδυ στο άλλο είδε την τηλεθέαση της να εκτινάσσεται. Να ξεφεύγει από το 10% με 11% και να εξακοντίζεται στο 14% χάρη στο επεισόδιο της Τετάρτης 22/12 που αποτελεί ρεκόρ σεζόν για τη σειρά.

Προσπέρασε σαν «σταματημένες» τις σειρές «Σασμός» και «Η γη της ελιάς», των Alpha και Mega αντιστοίχως.

Από τις προηγούμενες ημέρες είχε διαφανεί η ανοδική τάση της σειράς και ωφείλεται στην κλιμάκωση την πλοκής που με μαεστρία δίνουν οι δημιουργοί της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος Καλκόβαλης μαζί με τους σεναριογράφους  και τους σκηνοθέτες των επεισοδίων.

Και εκεί που λέγαμε ότι η τηλεθέαση μοιάζει να έχει πλαφονάρει, σα να έχει κολλήσει γύρω στο 12%  οι «Άγριες μέλισσες» ανέτρεψαν τα προγνωστικά, γκρέμισαν τις εκτιμήσεις.

Απόδειξη ότι το στέρεο κείμενο, οι καλές ερμηνείες, η ειλικρίνεια των χαρακτήρων, η παλλόμενη εικόνα του τηλεοπτικού κάδρου προκαλούν δεσμούς ανάμεσα στο προβαλλόμενο προϊόν και τον καταναλωτή και η ζήτηση και η προσέλκυση έρχεται από μόνη της.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι οι άλλες δύο σειρές- μαγνήτες τηλεθέασης, δηλαδή οι «Σασμός» και «Η γη της ελιάς», διατήρησαν στο έπακρο τη δυναμική τους!

Με ελάχιστες μεταβολές στις τηλεθεαματικότητες τους και τα άλλα πρόγραμμα- μόνιμοι «κάτοικοι» της πολυκατοικίας του Top 10 της Nielsen Audience Measurement

Για μία ακόμη φορά το ριάλιτι «Η φάρμα» διατηρήθηκε στη δεκάδα ικανοποιώντας τα χαμηλότερα ένστικτα του ανθρώπου με το σκυλοκαβγά μεταξύ εγκλείστων.

Διαβάστε επίσης

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα είμαι κάθε μέρα στη δίκη του» (Video)

Κορωνοϊός: 6.667 νέα κρούσματα και 71 θάνατοι – Στους 655 οι διασωληνωμένοι

Καταλονία: Εγκρίθηκε το lockdown από το Ανώτερο Δικαστήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 17:10