Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Νέα προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλίτζαλι.
Ο Τούρκος παραγωγός ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ με τον πρώτο κύκλο του «Survivor» πριν από τέσσερα περίπου χρόνια και συνεχίζει με διάφορα προγράμματα.
Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ο Ατζούν θα κάνει επένδυση και στη μυθοπλασία ετοιμάζοντας σειρά που θα μεταδοθεί στην ελληνική τηλεόραση.
Πρόκειται για διασκευή τούρκικης σειράς με τον τίτλο «Κόκκινο Δωμάτιο» και θα είναι δραματική.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, η Μαρία Ναυπλιώτου προορίζεται για τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο.
Σύμφωνα με το zappit.gr οι Αλέκος Συσσοβίτης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Λένα Παπαληγούρα και Γιολάντα Μπαλαούρα θα πλαισιώσουν τη γνωστή ηθοποιό.
Η σειρά επικεντρώνεται σε μία ψυχίατρο της οποίας το γραφείο είναι γνωστό ως «κόκκινο δωμάτιο» αφού κυριαρχεί το συγκεκριμένο χρώμα. Από το γραφείο της θα περάσουν πολλές υποθέσεις και ασθενείς με τραυματικές εμπειρίες που προσπαθούν να βρουν λύση στο αδιέξοδό τους.
Οι ιστορίες θα εξελίσσονται σε πέντε περίπου επεισόδια.
Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2022.
Διαβάστε επίσης:
Gianni Versace: Συναρπάζει η σειρά για την δολοφονία του διάσημου σχεδιαστή
«Σκοτεινή Θάλασσα»: Η επιστροφή του Χρήστου στην πόλη είναι κάθε άλλο παρά χαρμόσυνο νέο
Φάρσα της Δανάης Μπάρκα έκανε τη Μαρία Καβογιάννη να δακρύσει – «Είσαι ηλίθια;»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.