search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:57
MENU CLOSE

Τραγωδία για την Sinead O’ Connor: Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της (Photos)

08.01.2022 17:47
Sinead O’ Connor: «Λιμοκτονώ λόγω της αγοραφοβίας μου» - Δραματική έκκληση της Ιρλανδής τραγουδίστριας προς τους φαν της  - Media

Η τραγουδίστρια Sinead O’ Connor ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Twitter τον θάνατο του 17χρονου γιου της. Σύμφωνα με τον Guardian, ο Σέιν είχε εξαφανιστεί πριν δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου και διέμενε.

Μέσω μίας σπαραχτικής ανάρτησης, η Sinead O’ Connor επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του γιου της, λέγοντας πως ο τελευταίος αυτοκτόνησε.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Twitter: «Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο έφηβος Σέιν είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη από το Δουβλίνο. Η Sinead O’ Connor του είχε απευθύνει έκκληση μέσω Twitter, λέγοντάς του: «Σέιν η ζωή είναι πολύτιμη. Ο Θεός δε σου έδωσε αυτό το όμορφο χαμόγελο άδικα. Ο κόσμος μου θα καταρρεύσει χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Σε παρακαλώ μην την κάνεις να σταματήσει. Μην κάνεις κακό στον εαυτό σου».

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε: «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε σεβασμό και εκτίμηση προς την Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Τοπτσής: Έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό ο Παραολυμπιονίκης

Άγρια αντιπαράθεση και σπόντες του Πολάκη με τους Γεωργιάδη-Πλεύρη στα Social Media (Photos)

Γκάγκα-Κορωνοϊός: Μega εμβολιαστικό κέντρο για τον εμβολιασμό παιδιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:56