search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:29
MENU CLOSE

Τηλεθέαση top 10 10/11/2022: Ακλόνητη η μυθοπλασία παρά τα ισχυρά ριάλιτι

11.01.2022 15:59
tiletheasi-new

Το πρώτο επίσημο crash test σημειώθηκε χθες στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης και οι μετρητές της Nielsen Audience Measurement «εξέδωσαν» την ετυμηγορία τους.

Το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» που άρχισε μέσα στις γιορτές είχε απέναντι του για πρώτη φορά όλους τους υπολογίσιμους αντίπαλους του ανταγωνισμού.

Στη μάχη τηλεθέασης αναμετρήθηκαν οι σειρές «Σασμός», «Η γη της ελιάς», «Survivor» και «MasterChef», ενώ αργότερα βγήκε στον αέρα το επεισόδιο της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Οι σειρές του Alpha και του Mega επικράτησαν εν τέλει των ριάλιτι σε αυτή την πρώτη «τιτανομαχία».

Και ο «Σασμός» και η «Γη της ελιάς» διατήρησαν τη δυναμική τους- ήταν σχεδόν ισοδύναμες-, σκληρή κόντρα πρέπει να έγινε ανάμεσα σε «Survivor» και «MasterChef», αλλά αν και ισοβάθμησαν φαίνεται ότι το ριάλιτι επιβίωσης του Σκάι κέρδισε στα σημεία.

Αμφότερα τα ριάλιτι είχαν την ίδια τηλεθέαση, διαφοροποιήθηκαν, ελάχιστα, στα μερίδια τους και μάλλον εκεί κρίθηκαν όλα στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία.

Το επόμενο κονταροχτύπημα μεταξύ «Survivor» και «MasterChef» αναμένεται απόψε, 11 Ιανουαρίου.

Οι «Άγριες μέλισσες» μπορεί να εμφανίζονται στην πέμπτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου αλλά άντεξαν την πίεση από τον ανταγωνισμό, όχι μόνον της τυπολογίας τους, αλλά και των ριάλιτι. Φαίνεται όμως ότι μπορούν να έχουν και καλύτερη απόδοση.

Το κοινό του «κράτησε» το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της Τύχης» και το ίδιο συνέβη με την πρώτη για τη νέα χρονιά σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα». Παρά όσα συνέβησαν με τον διαβόητο– υπόδικο πλέον καθώς του απαγγέλθηκαν κατηγορίες- Στάθη Παπαγιωτόπουλο παραμονές Χριστουγέννων, η εκπομπή δείχνει να μην έχασε αλλά ούτε και να κέρδισε τηλεθεατές περισσότερους από εκείνους που την παρακολουθούσαν μέχρι τώρα.

Στη θέση οκτώ της λίστας το τηλεπαιχνίδι «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τα συνήθη δελτία– μεσημεριανό και κεντρικό- του Σκάι και του Star να συμπληρώνουν την δεκάδα προγραμμάτων με τις υψηλότερες τηλεθεαματικότητες της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Πορτοσάλτε σε εκπρόσωπο της ΟΛΜΕ: «Θέλετε καθισιό διαρκείας!» (video)

Ο κορωνοϊός διαμορφώνει τον προγραμματισμό στις «Άγριες μέλισσες»

Σασμός – Spoiler: Σε θανάσιμο κίνδυνο η Αργυρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:28