search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:41
MENU CLOSE

Φόρτωμας – κορωνοϊός: Συγκλονίζει ο βουλευτής της ΝΔ μετά την νοσηλεία του -«Το πιο τρομακτικό είναι στη ΜΕΘ»

12.01.2022 18:24
fortomas new2

Εξιτήριο, μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό, κατά την οποία παρέμεινε 16 ημέρες στο νοσοκομείο,  έλαβε ο βουλευτής της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χρειάστηκε να διασωληνωθεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου νοσηλευόταν. Η πορεία της υγείας του βελτιώθηκε και οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωσή του.

 «Και μόνο που έχω βγει από το νοσοκομείο είμαι πολύ καλύτερα. Ήταν μια περιπέτεια που είχε αίσιο τέλος», δήλωσε στην εκπομπή «Tlive» στον Alpha, ευχαριστώντας τους γιατρούς και το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε.

«Η μάχη κατά του κορωνοϊού αντιμετωπίζεται μόνο με το εμβόλιο. Ήμουν 16 ημέρες στο νοσοκομείο. Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η διασωλήνωση, έμεινα 2 μέρες στη ΜΕΘ, η μία με διασωλήνωση και η άλλη προληπτικά», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ που είναι διπλά εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού.

«Όλο αυτό είναι πολύ μοναχικό. Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μια πραγματική μάχη. Νοσηλεύτηκα Δευτέρα και διασωληνώθηκα Τετάρτη. Ο ιός κάνει απότομες αλλαγές», συμπλήρωσε, τονίζοντας πως «το πιο τρομακτικό είναι στη ΜΕΘ που βλέπεις τους άλλους ασθενείς».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Το «ευχαριστώ» στον στρατιωτικό γιατρό που θα υπηρετήσει στην Ψέριμο

ΣΥΡΙΖΑ: «Καν’τους off» για την ακρίβεια – Νέο σποτ για την τιμή της βενζίνης με πρωταγωνιστή τον Άδωνι (Video)

Λοβέρδος: «Έχω ήπια συμπτώματα – Ο τριπλός εμβολιασμός λειτούργησε ως ασπίδα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:39